Re: Tilapäinen vesi, lähimään vapauttavaan paikkaan ei pääse. - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTilapäinen vesi, lähimään vapauttavaan paikkaan ei pääse.Re: Tilapäinen vesi, lähimään vapauttavaan paikkaan ei pääse.

#281375 Ilmoita asiaton viesti

Rauski kirjoitti: (30.12.2011 15:34:04)
Tuollainen tapaus siis. Pallo oli tarkoitus lyödä avauksessa väylän vasempaan reunaan, mutta aikamoinen puhuri vei sen oikeaan reunaan joka olikin sitten vedenvaltaama. Oikeassa reunassa pari kumpua kohosi vedestä ja pallohan tuli siis noin parin metrin päähän kummusta. No paikalle päästyämme huomasimme että tuohan tosiaan on kumpu, mutta myös saari, johon ei kyllä +3 asteen lämpötilassa oikein viitsinyt lähteä riisumaan kenkiä, kun yksi pelikaveri oli kertonut että siinä ei saapaatkaan riitä koko matkalle. Vedessä olisi joutunut tallustelemaan noin 30m. Kysymys siis kuuluu voiko tuollaisessa tapauksessa valita seuraavaksi lähimmän vapauttavan paikan vai täytyykö alkaa soveltamaan muita sääntöjä. Käytänössä koko kenttä oli tilapäistä vettä paitsi greenit, noista kummuista ei kokemusta päässyt kertymään.

Että tälläinen tapaus tällä kertaa……

On tähän ongelmaan olemassa ihan deccarin tasoinen vastauskin, mutta sen kertominen taitaisi olla tässä ketjussa jo vähän liian off-topic..