16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTilanderin blogitRe: Tilanderin blogit

#478333 Ilmoita asiaton viesti

mäkisuksi kirjoitti: (16.5.2007 19:34:48)
Tilanderin Lasse tietää kolhphista varmaan niin pakl . et kannattais
kuunnella ennenkuin irottaa pistolista liipasimen – niinku yks tohelo männ vuonna raaatasi, ennekuin laakasee.

Mikä logiikka siin muuten on , että ku kaveri on kolhvannu 50 v- sen tiedot yht´äkkiä vanhenoo ? Siel on ne vanhat tiedot ja varamsti viel varmenmmin nää uudet tiedot .. .

Jotta ymmärtää tän päivän kolohvii – varsinkin finskissä – on hyvä tietää myös historiaa – mihin sen tiedon muuten asemoi – tulevaisuus meit kiinnostaa – viel enemmän –
paste – present – future on tulevaisuuden ennustamisen skenaario. Tapahtunut on faktaaa, jos sen tietää ja tää päivää on faktaa, jos sen tuntee – huominen on visioita – mutta on tiedettävä mahdollisimman pal faktaa et on jotain mihin rakentaa se tulevaisuus – mitä pitäää muuttaa ja miksi ?
. Kuunnellaan Lassin viisait ajatuksii – ja rakentakka sit se kolohvin FUTURE.

Tilanderit koko perhe koohvaa – tyär on mekkes ku skabataan suurii kolohvi skaboi, poika bygaa kenttii ja Lassi skulaa, selostaa – lähettäää taas Finnair Ladies kisaas ykköstiillää . malttii .

senior kirjoitti: (28.12.2006 17:54:42)
Ja jos et halua olla pöydän alla, mene vaikkapa viideksi viikoksi hornan tuuttiin; niin minäkin juuri tein. Ei se satu edes paljon vaikka addiktisi onkin asteikon ääripäästä: parantumaton.
Lääkitystä on lisättävä asteittain kunnes potilaan sormet eivät enää kykene luomaan omaa nimimerkkiään.

Juuri näin.