Re: Tiikeri pääsee liian helpolla - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluThe open 06Re: Tiikeri pääsee liian helpolla

#249609 Ilmoita asiaton viesti

tmv kirjoitti: (24.7.2006 22:31:06)

Timador kirjoitti: (24.7.2006 20:26:19)
Tiikeriähän on syytetty driver-wedge pelaajaksi, mutta tällä kertaa mies antoi oivallisen näytöksen pitkien rautojen hallinnasta ja sitä monien mielestä golffin juuri tulee olla. Mies avasi raudoilla ja oli 30 – 50 m muita jäljessä ja sieltä melkein aina aina pitkillä raudoilla griinille. Se on golffia se! Kannattaa lukea Englantilaisia nettisivuja asiasta. Siellä ollaan kohtalaisen yksimielisiä siitä, että em. seikoista (pitkien rautojen hallinta & järjen käyttö) johtuen Tiikerin esitys oli yksi parhaista pitkiin aikoihin. Pakko myöntää, että näin on.

Allekirjoitan tämän 100%:sti. Tiikeriltä aivan upea suoritus nimenomaan juuri mainitsemistasi syistä. Kerrankin hän ’pidätteli’ sitä mihin olisi pystynyt ja pelasi taktisesti todella näyttävän turnauksen. Se jos mikä on maailman parhaan pelaajan merkki. Myös monipuolisuutta löytyy voiman lisäksi…

Lisäksi Tiger näytti viimeisellä griinillä olevansa myös sydämellään lajissa mukana. Minulle ainakin vaikuttava hetki.

Jeps. Monelta taholtahan on todettukkin, että tuo tämän vuoden Openin tyyppinen golffaus on sitä oikeeta golffia. Eli sijoitellaan tarkasti palloa oman tarkan pelisuunnitelman mukaan, sen sijaan, että paukuteltais tiiltä 300 metristä avausta kertatoisen jälkeen….ja sitten wetkellä päälle.
Oli tosiaan ’erilainen’ turnee tuo tän vuotinen The Open, ja täytyy sanoa, että oli hienoa katsella varsinkin Tiikerin upeata rautapeliä.
Täytyy aikalailla ottaa takaisin noita aiempia kommentteja Tiikerin nykyswingistä. Aika tikissähän tuo näytti olevan… 😉