5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
#214378 Ilmoita asiaton viesti

Nispe kirjoitti: (15.3.2012 14:30:42)

Khelde kirjoitti: (15.3.2012 14:21:55)

Ulkomaille kirjoitti: (15.3.2012 14:08:15)

Nispe kirjoitti: (15.3.2012 12:54:19)
On tämä foorumi täynnä kovia jätkiä, kun kykenevät sanomaan, että loukkantuminen oli pelkkä tekosyy keskeyttää kisa viikonloppuna!?

Kyllä. Naurettavaa väittää, että joku keksisi loukkaantumisen ja keskeyttäisi. Kuten hän itsekin sanoi, aiemmin olisi jatkanut kivun kanssa, mutta tullut nyt viisaammaksi. Kuka muu ihminen olisi 2008 Torrey Pinesissä voittanut Majorin pahasti hajonneella polvella? Hän jos kuka tietää, minkälaista hintaa niistä ratkaisuista voi jouta maksamaan. Nämä palstojen nillittäjät eivät varmasti sillä 2008 polvella olisi varmasti edes askelta ottanut.

Ehkä olisi jo aika käpertyä sinne Tiger-lakanoihin kyynelehtimään. Toki on väärin olettaa varmuudella Tigerin keksineen ’vammansa’, mutta melkoisen naiiveja tuntuvat lähes kaikki Tigerin ihailijat olevan – kaikessa Tigeriin liittyvässä.

Kerrotko nyt muutaman esimerkin, miksi Tigerin ihailijat ovat naiiveja!? Itse en tästä ketjusta löydä yhtään…

Kaikkien ei todellakaan tarvitse tykätä Tigerista, kyllä mä sen ymmärrän. Kyllä sieltä pelaajien joukosta löytyy ihan vastaavasti sellaisia kavereita, joista minä en pidä. Sitä en kuitenkaan ymmärrä, että tämä Tiger-inho viedään sille tasolle, että dissataan suurin piirtein kaikkea, mitä mies on saanut aikaan golfin saralla ja keksitään kaikenlaisia salaliittoteorioita tukemaan niitä omia näkemyksiä. Hyvänä esimerkkinä tämä loukkaantumisasia, jota väitettiin muutaman kirjoittajan mielestä keksityksi, jotta sai pohjaa omalle väitteelle sen suhteen, että Tigerin pää ei kestä kovia paikkoja ja että tämä on tyypillistä hänelle.

No tämähän on ihan tyypillistä,mediapeliä sanoisi Paavo Väyrynen.
Ensin tikru nousi kultaiselle valtaistuimelle ja häntä palvottiin kritiikittömästi(tod.näköisesti suurin osa näistäkin täällä mollaajista),Sitten tuli tämä elin episodi ja kaikki olikin valmista ristiinnaulitsemiselle.Mikäänhän ei ole niin mukavaa kuin kultapojan vetäminen kuraojaan.
Miettikää vähän kaverin taustoja(hallisi ekana värillisenä pelaajana konservatiivistä peliä,oli ihmelapsi,perfektionisti isästä puhumattakaan)ja niitä paineita mitä tuosta on henkiselle puolelle syntynyt.
Tokihan miestä saa arvostella,varsinkin tälläisestä golfin suurvaltiosta kuin suomi jonka suurin saavutus tällä saralla taitaa olla riita ärhäkän golfproon kuvasta keskustelufoorumilla.