28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
#214294 Ilmoita asiaton viesti

MattMa kirjoitti: (12.2.2012 13:24:56)
Omasta mielestäni hän on jo palanut golfin huipulle.

Jos Tiger käväisi huonoimmillaan World Ranking listalla top50 hujakoilla niin oliko hän itseasiassa koskaan pudonnut pois huipulta? Minusta ei, hän on ollut huipulla kokoajan. Tigeriin vain on totuttu asettamaan selkeästi kovemmat odotukset kuin kehenkään muuhun pelaajaan. Joten nyt kun on olut pidempi hänelle heikko kausi niin helposti ollaan mieltä että hän on pudonnut pois huipulta vaikka kuitenkin on kamppaillut kilpailujen kärki sijoituksista useissa kilpailuissa.
Tämä onkin mielenkiintoista sillä kaikki Tigerin peliä seuranneet voivat todeta että onhan se aika surkeaa paikkapaikoin ollut, mutta kun katsoo loppusijoitusta niin hänen surkealla pelillä nimi kuitenkin usein löytyy vähintään T20 joukosta.
Kysymys onko meille tuttu Tiger back, joka pelaa toistuvasti sunnuntaina kärkipallossa ja pystyy vielä pitämään muut takanaan, niin minusta ei vielä. Suunta näyttäisi olevan oikea ja väyläyksiä hänen ’vanhoista’ otteistaan on jo nähty mutta koko turnauksen kestävä vire on vielä odottanut. Eilen Pebblen kisassa ja Abu Dhabissa hänen peliä kun seurasi niin wedge peli on kyllä edelleen hämmentävän huonoa, paikoitellen ei osu edes griiniin wedgellä saati sitten siihen hyvälle birkkupaikalle???