28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista
#214395 Ilmoita asiaton viesti

Chip Greenside kirjoitti: (15.3.2012 22:18:21)
Täällä ovat jotkut esittäneet, että Woods olisi korvieväliosastoltaan jotenkin huonolla tasolla. Ei voi muuta kuin todeta, että ne jotka jotakin kilpaurheilusta ymmärtävät, ovat tietoisia siitä, että Mr. Woods’illa on täysin ylivoimainen ns. voittajan pää. Hänen lyöntinsä ei ole tällä hetkellä siinä kunnossa, että pärjäisi paremmin, mutta tilanne kyllä muuttuu. McIlroy lienee tällä hetkellä ylivoimainen mitä varsinaiseen lyömiseen tulee, mutta korvienväli ei riitä mihinkään, jos sitä vertaa Woods’iin. Täydellinen romahdus reikäpelifinaalissa ja monet muutkin esitykset parin viime vuoden ajalta tukevat tätä. Mutta kuten sanoin on hänen pallonlyömisensä juuri nyt omassa luokassaan.

Tiger on kuitenkin tulossa ja mikäli hän vähänkään löytää lyöntinsä ja herrat kohtaavat jossakin isossa kisassa viimeisessä ryhmässä tulee Rory-boylle noutaja. Tulette vielä huomaamaan, kuinka hermostuneelta, epävarmalta ja virhealttiilta hän silloin tulee näyttämään.

Taigerin valtakaudella tuo sipulin käsittämätön paineensietokyky oli varmasti yksi isoimmista asioista, mikä erotti Tikrun tavallisesta kuolevaisesta.
Mutta tällä hetkellä oon taas vahvasti sitä mieltä, että tuo kuuppa on juurikin yksi isoimmista tekijöistä sille, ettei niitä voittoja ole tullut.

On päivän selvää, että nämä parin viime vuoden toilailut ja tapahtumat ovat jättäneet jälkensä pään sisälle. Toki varmasti myös nämä viime vuosien loukkaantumiset ovat rassanneet myös mentaalipuolta, sekä vaikuttaneet swingiinkin haitallisesti.

Vaikka en sinällään tunne sääliä miestä kohtaan, mutta silti voi vain kuvitella, miten kuluttavia nämä viime vuodet ovat olleet kaverille. Menestymisen halu ja sitä kautta paineet ovat varmasti isoa luokkaa…..
Jännä nähdä, että jos/kun tuo seuraava isompi voitto tulee, niin avautuuko siitä jälleen se ketsuppi-pullon korkki. Samanlaista suvereenia hallintaa tuskin kuitenkaan tullaan enää missään vaiheessa (keneltäkään koskaan) näkemään, mitä tuo reilun vuosikymmenen jakso tarjosi…