5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
#214301 Ilmoita asiaton viesti

lab kirjoitti: (14.2.2012 8:30:31)

hristol kirjoitti: (13.2.2012 20:49:21)
Mille huipulle?
Jos mies saadaan osallistumaan kisaan sillä, että sille pitää maksaa 3 miljoonaa, niin pitää kysyä onko sillä jotain paloa pelata.
Itsekin kyllä uskon, että vielä voittaa jonkun kisan, mutta että huipulle. Sinne on vielä pitkä matka. Ja jos on joskus voittanut paljonkin kisoja, niin mitä sillä väliä, kiva muistella menneitä, nyt on nyt.

Vai pitkä matka huipulle? Ukko sijoittuu lähes aina kympin sakkiin nykyiselläkin kunnolla. Viikonloppuna jäi niukasti ulos käsittämättömän huonon puttipäivän takia. Siitähän onkin pitkä matka….

Niin olisi kiva kuulla kuka sitten on huipulla. Onko huipulla vai se yksi ukko kerrallaan ja muilla sinne on sitten matkaa enemmän ja toisilla vähemmän?

Minä käsitän että huipulla oleminen tarkoittaa että on kykyä pelata voitosta isommissa kisoissa kuten Majoreissa ja pystyy pysymään WR top50 joukossa hiukan heikommallakin pelillä. Vaikka Tiger menetti sen piikkipaikan ja peli oli välillä todella surkeaa (Huom! Tigerin mittapuulla) niin hän silti pystyi pitämään itsestä siellä WR top50 hujakoilla ja nyt WR top20 joukossa. Tällä perusteella minusta Tiger ei ole koskaan pudonnut huipulta, vaan on siellä edelleen.