Re: Terveisiä Petri Peltoniemelle - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTerveisiä Petri PeltoniemelleRe: Terveisiä Petri Peltoniemelle

#456948 Ilmoita asiaton viesti

Lainaus:
Fantti kirjoitti: (27.9.2010 21:08:52)
Kummas Peltoniemen idea oli lähteä nostamaan osakkeiden hintaa, Antin (puheenjohtaja) vai Petrin (toiminnanjohtaja?). Haukutaanko oikea Peltoniemeä vai pitääkö haukkua molempia Peltoniemiä? Ihmettelen suuresti, mikäli Golfliiton (ry) tehtävä on nostaa golfosakeyhtiöiden osakkeiden hintaa, vielä ontuvasti perustellen. Todellisia kapasiteettiongelmia lienee joillakin resort -kentillä ja niilläkin loma-aikaa ja välillä viikonloppuisin.
Eiköhän tarkoitus ole saada jaettua pelaamisen kustannuksia tasaisemmin? Kun pelioikeuksia saa taas vuokrattua ja/tai osakkeista omat veks niin sikarikkaat pienosakkaat lähtevät grynderin luo ostoksille. Hokkuspokkus taas voi Fantti mennä P&P uudelle kentälle jotta ei vaan kyllästy golfiin.

Eiköhän se ole varmempi haukkua molemmat ulkonäköä myöten, sehän täällä on tapana. Tässä on vähän samaa kutinaa, kuin siinä, ettei nykyään tahdota saada taloyhtiöiden hallituksiin ihmisiä. Joudutaan tekemään joskus vaikeitakin päätöksiä, niin että talo pysyisi jossain kuosissa ja asukkaat tyytyväisinä. Osa porukasta kuitenkin haukkuu vastuuta ottavat henkilöt mulkvisteiksi joka tapauksessa. Ja hyviin tapoihinhan kuuluu, että mennään vahvasti henkilökohtaisuuksiin ja isketään vyön alle.

(Kualeppi 27.9.2010 22:35:53)
Niin samaa mieltä!

Petri Peltoniemi ollessaan Vanajanlinnan toimarina puolusti sisarkentän Hattulan kaukoilua. Antilla tuntui olevan henkilökohtainen missio (lue: grynderinä ilmeisesti sijoittajaintressi ja paljon osakkeita myymättä) pyrkiä rajoitusten kautat vaikeuttamaan golfia ilman osaketta.

Kun Petri valittiin SGL:n toiminnanjohtajaksi, hänestä tuli Antin mission puolestapuhuja. ’Kenen leipää syöt sen lauluja laulat’, mutta kyllä molempien Peltoniemien sanomisia voi arvostella samassa lauseessa – ulkonäkö on sitten eri asia.

(Putti-Possu 27.9.2010 23:24:26)
Hetkinen jos P. puolusti toimarina Hattulan kaukoilua…tietysti. Ketä hän nyt edustaa? Sikarikkaita pienosakkaita…liittokokous? Niin onks se nyt kääntänyt kansitakin? Ei kuulosta hyvältä Hattulan kannalta.
Kaukoilu ei siis vissiin toiminut uusien kenttäprojektien alkuunsaattajana vaikka niin ’asiantuntijat’ luulivat? Helvetin vellipersegrynderit kun eivät rakenna P&P kenttiä skutsiin.

Nimim. Toivoo jotta kentälle mieluummin händäri- kuin rahajärjestykessä.