28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluTeknisten analysaattorien rooli kehityksessäRe: Teknisten analysaattorien rooli kehityksessä

#214983 Ilmoita asiaton viesti

greeninone kirjoitti: (26.11.2011 12:54:04)

MacG kirjoitti: (25.11.2011 19:37:34)
Joo yhtä innokkaana mäkin lähdin rangelle, mutta on ne ihmeen paskoja nää nykydriverit. Heti ekalla yrittämällä löin facen klommolle., Tiedä sitten oliko se vaan tehty huonolaatuisesta titaanista, vai se että siinä oli tumman tipattu xx varsi. Mailanpäännopeutta oli arviolta 127mph.

Jää löit lommolle facen :Dd? silloin sen on täytyny olla kyllä huonolaatuista tiitania. Kyllä mulla kun lapa on hajonnut niin se siihen faceen tulee sellanen halkeama tai sitten sitten siitä irtoaa kokonainen pala joka päätyy sinne draiverin nupin sisään kolisemaan… Ja tuo tipattu XX-varsi varmaan vastaa melko hyvin tuota mun ei tipattua XXX-vartta niin siitä se ei varmaan ollut kiinni. Ihan miehekäs mailanpäännopeus … good for you!

Jamie Sadz

Niin ja nyt kun mä tarkastelen valossa tota lapaa vähän tarkemmin niin näköjään kaikki neljä painoruuviakin lentänyt mäkeen. Tälli ollut niin kova että ne ovat lentäneet jengoineen päivineen ja pohjakin näköjään muuttunut konkaviksi. On ollut kyllä hirvee niitti, kyllä mä sittenkin arvioin että toi mailanpäännopeus oli lähemmäs 140mph. Varressakin näyttäis olevan halkeema pitkäissuuntaisesti, ei oo nnäköjaan kestänyt tota armotonta torkkia. On nää paskoja….