28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluTeknisten analysaattorien rooli kehityksessäRe: Teknisten analysaattorien rooli kehityksessä

#214958 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (25.11.2011 9:13:02)

MacG kirjoitti: (25.11.2011 8:57:22)

greeninone kirjoitti: (24.11.2011 16:34:57)

MacG kirjoitti: (24.11.2011 15:49:30)
Hmm…. vai että valtavaa drawta liian löysillä varsilla…

Liian löysällä varrella mennään vasemmalle ja liian jäykällä oikealle … aivan normaalisti?

Ja toki jos on vertikaalisesti rajoittunut tai 2 metrinen niin ehkä sitten kannattaa liekulmia tarkastella. Muille näitten mailojen säätämisen vaikutus pelaamiseen on lähinnä psykologinen ’nämä on juuri minulle sopivat mailat…’

Niin riippuu kummalta puolelta lyöt…

Liian löysät varret tuskimpa kuitenkaan aiheuttaa valtavaa drawta kuten asian ilmaisit, sanoisin että täysin päinvastoin.

On näet niin että liian löysillä varsilla mailan lapaa on vaikeaa saada osumahetkellä ’square’ ja näinollen sillä on taipumus jäädä auki, ja sen seurauksena…….

Luulis että lähes scratch pelaajana, tämä olis sullekin ihan selvää pässinlihaa 😉

Tai sitten tarvittais tekninen apuväline näyttämään ihmisille, että kumpikaan väite ei pidä paikkaansa ja samalla molemmat pitävät.

Toisaalta juuri mainio esimerkki vuosikymmeniä jatkuneesta väännöstä, jossa yhtälöt toteutuivatkin vain tiettyjen asioiden vallitessa. Senkin osoittamiseen tarvittiin teknisiä apuvälineitä ja nyt voidaan ymmärtää kumpaa juuri tuolle pelaajalle tilanteesta aiheutui ja korjata oikeaa asiaa.

Totta tuokin, mutta fyysiset ominaisuudet (lue: ikä) ovat aiheuttaneet sen että mailanpäähän ei enään saada sitä samaa vauhtia kuin 5 – 10v aikaisemmin, niin siihen tuskin swingiremppa auttaa.

Joku sanoi jossain ’play the softest shafts you can control’ on mielestäni viisaasti sanottu. Valtaosa mies pelaajista kuitenkin tekevät täysin päinvastoin. Joillekkin kun ne äxsät varressa on pelimiehen mittari, mitä enemmän niitä on sitä kovempi peluri 🙂