28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluTeknisten analysaattorien rooli kehityksessäRe: Teknisten analysaattorien rooli kehityksessä

#215022 Ilmoita asiaton viesti

data kirjoitti: (28.11.2011 11:13:12)

Henkka kirjoitti: (28.11.2011 10:51:12)
Arvasin että tämä meni mielenkiintoiseksi. Jatkan vielä hetkisen, jos sallitte.

Olenko väärässä jos väitän:

Data on sitä mieltä että varsi voi olla taipuneena kumpaan suuntaan tahansa, mutta hyvin vähän, niin vähän että tuosta kuvasta ei sitä eroita, eli vain muutamia millejä?

ts on sitä mieltä että varsi voi olla taipuneena kumpaan suuntaan tahansa, mutta hyvin vähän, niin vähän että tuosta kuvasta ei sitä eroita, eli vain muutamia millejä?

Joo aika oikein meni mun osalta. Se taipuma on tossa varman eteenpäin aika ”normali” määrä eli puhutaan jostain 10-15 mm kaareutumasta tietokonelaskelmien mukaan.
Mutta kyllä tuossa voi olla vaihtelua muutama milli sinne tänne. Nää on kuule kaikki ihan laskettavissa, jos voimantuotto on tiedossa. Pidän hyvin epätodennäköisenä toisen suuntaista taipumaa ton tason lyöjällä, mutta ei se toki mahdotonta ole.

Tähän(kin) kyllä jo tekee mieleni käyttää samaa sanontaa kuin eurooppaministerimme jokin aika sitten eli ’voi v***u mitä p***aa’. Jos lyöjä vain saa pidettyä mailanpään nopeuden kiihtyvänä osumaan asti, eteenpäin taipuma on erittäin epätodennäköinen. Sen sijaan tuupparilla, jolla rannekulmat aukeavat ennen aikojaan, mailanpää jo hidastuu ennen osumaa, jolloin jonkinlainen eteenpäin taipuma on kyllä aika todennäköinen. Siis jos jossain vaiheessa taipumaa on edes taaksepäin ollut. Samalla on kyllä muutenkin flippi valmis, kun maila ehtii käsien edelle.