Re: Tätä ei koskaan tapahdu, mutta…. - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTätä ei koskaan tapahdu, mutta….Re: Tätä ei koskaan tapahdu, mutta….

#281276 Ilmoita asiaton viesti
PG

J-PS kirjoitti: (16.2.2012 15:01:13)
Kuule PG, sun vene on nyt niin pahasti lepikossa että sitä ei ihan helpolla sieltä pois saadakaan. Ja mä en aio osallistua niihin talkoisiin lainkaan. Mutta kaino toivomus olisi, ettet hirveän yleisesti ja suureen ääneen toitottaisi noita harhojasi totuutena, voipi joku vaikka jäädä väärään käsitykseen ja sitten tulee paha mieli kun sattuu paikalle joku tuomari ja napsahtaa penalttia.

J-P Salakari

Tuon tulkitsen niin, että olet tulkinnut tekstini niin, että minä ja myös loordit ainakin deccarissa 19-5/4 ovat tulkinneet sääntöjä väärin. Kaino toivomus: lähetä loordeille terveisiä, että piilottavat sen deccarinsa ja lopettavat sen joka paikassa rangaistuksen syynä esittämänsä mantranomaisen toitotuksensa ’deflected or stopped’. Mainitse vielä niistä pahoista seurauksista, jotka moisien harhojen levittäminen pahimmillaan voisi saada aikaan;)

Nyt vakavammin. Esitin neljä pähkinää. Tapaukset ovat harvinaisia, mutta harvinaisempiakin tapauksia täällä on puitu. Tapahtumien todennäköisyys on pieni, mutta ei nolla. Niille on varmasti jokin ratkaisu, joka on sääntöjen mukainen tai ei ainakaan ole ristiriidassa niiden kanssa. Esitin oman ratkaisuni. En enää kysy sinun ratkaisuasi. Ymmärsin niin, että et ole halukas sitä tuomaan julki. Yritetään kuitenkin vielä ja katsotaan asioita toiselta kantilta. Talkoissahan täällä ollaan. Kaikki kynnelle kykenevät osallistuvat niihin, mutta tietenkin vapaaehtoisesti. Esitän uuden kysymyksen:

Onko ollenkaan mahdollista, että pelaajalle ei tule rangaistusta, jos hänen lyömänsä pallo osuu (koskettaminen mukaan lukien) hänen varusteisiinsa?