Re: Tasuri 37-54 - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
#396998 Ilmoita asiaton viesti

Yhtään ainutta fooria ei saa jäädä huutamatta oli kenttä tuttu tai outo. Jos pallo häviää näköpiiristä väylän ulkopuolelle, huudetaan aina FORE.

Minäkin olen iloinen paikallistuntemuksesta vieraalla kentällä pelatessani. Luulenpa kuitenkin, ettei seuratasoituksella pelaavan peli vielä ole niin uomissaan, että paikallistuntemuksesta olisi strategian muokkaamisessa juurikaan hyötyä.

Siirtymiset ovat varmasti helpompia ja nopeampia, varsinkin niillä lukuisilla kentillä, joilla vieraspelaajia ei ole haluttu ottaa huomioon merkkaamalla siirtymät selkeästi. Tässäkin olisi kenttätoimikunnilla parantamisen varaa.

Tottakai huudetaan. Mutta…Minusta on inhimmillistä jos joskus jää huomioimatta myötätuuli tai ’lievä’ alamäki.(Palstalla ainakin osan draivimitoissa :))

Ei pidä yleistää. Hyville ja huonommille tulee päiviä jolloin olis kannattanut jäädä rangelle. Kyllä ’turistille’ matka pallolta poikkiojalle saattaa säästää aikaa ja palloja? Pelaako perusvarmaa(välilyönti) kuin ammattilaiset ja Chip vai pitkäpäätyyn menetelmällä kuin …

Kentät on pääsääntöisesti rakennettu osakkaiden rahoilla ja pelaamisessa on suosittu kanta-asiakkaita sekä heidän vieraitaan. Onko siinä jotain ihmeellistä? Haluavatko kaksi kertaa kesässä golfia harrastavat feepelaajat maksaa opastintaulut?

Nimim. Miksi kallista ydinvoimaa kun sähköä saa pistorasiasta?