26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
#396996 Ilmoita asiaton viesti

kjojoijf

Ballmarker kirjoitti: (25.3.2009 6:33:31)

Paksupekka kirjoitti: (24.3.2009 23:36:00)

Ihmettelijä kirjoitti: (24.3.2009 23:11:05)
Oletetaan, että kentällä 1 pelaa aloittelija A ja kentällä 2 aloittelija B. Nyt A lähtee tekemään kierrosta kentälle 2 ja B kentälle 1. Millä tavalla kokonaistilanne nyt heikkeni? Heikkenikö kenttien turvallisuus? En usko. Ne pallot pysyy suunnilleen yhtä vaikeasti sektorissa kentästä riippumatta.

Tutussa ympäristössä on helpompi esim. liikkua sujuvasti, kun tietää missä siirtymät ovat. Tutulla kentällä ei myöskään tarvitse miettiä niin paljon pelistrategiaa, kun tietää missä on esteitä jne.

Tässä puhutaan kyllä niin marginaalisista asioista että kokonaistilanteen kannalta niillä ei ole juuri merkitystä. Yhdyn Ihmettelijään. Selitys lienee se, että tässä on taas yksi sellainen sääntö, jolla ei ole järjen käytön kanssa mitään tekemistä.

Mutta onhan asia niinkin, että yli 36 tasoituksella saa pelata vieraskentällä siellä jäsenenä olevan isännän seurassa. Vai koskeeko tämä kaikkia kenttiä? Vai onko se kenttien oman päätöksen varassa?

Mitä tarkoitat? Se ja sama pelaako lauantain eka flaitti 4, 5 tai 6 tuntia? Vai sekö että, montako varista/penttiä/turhaa ihmettelyä/fooria jää huutamatta kun ei peliään/kenttää tunne?

Minä ainakin olen kiitollinen jäsenestä(paikallistuntemuksesta) tai kädistä(samma på ruotti) kun pelaan vieraalla kentällä.

Sano Ballmarker kumpaa tunnet paremmin golfia vai pörssiä?

Nimim. Autokoulu vain niille jotka eivät osaa ajaa!