Re: Tasoituslaskenta: Ryhmien yli -aLKKARI ja Teemu - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTasoituslaskenta: Ryhmien yliRe: Tasoituslaskenta: Ryhmien yli -aLKKARI ja Teemu

#519624 Ilmoita asiaton viesti
hc

Tätä se seuratasoitus alkujaan tosiaan merkitsi. Mutta tasoituksellahan siis on oikeasti merkitystä vain kilpailuissa, ja yleensä näihin ei seuratasoituksella pääsekään. Seuratasoitus ei ole virallinen tasoitus. Toisaalta normaalin motoriikan omaava aikuinen mies pystyy tiputtamaan tasoituksensa vaivatta kolmessa kierroksessa 36:n tuolle puolen, joten miksi lähteä vieraisiin paikkoihin tuuppimaan. Ja jos joku välttämättä haluaa muille kentille heti niin senkun rustaa korttiinsa händäriksi vaikka pyöreän nollan. Menee läpi puolessa paikoissa. Botnia golfista näitä lyijykynätasoituksia aina ilmestyy, mutta eipä cm:kään jaksa joka paikkaan soittaa.

Ja sitten Teemulle.

Onhan se toki mukavaa pelata kaverin kanssa, mutta voin vain kuvitella millaisia sääntöjä kaksi 54:sta noudattaa. Palloa saatetaan heitellä vähän parempiin paikkoihin ja outista dropataan ja korttiin merkitään mitä sattuu. Eipä tällä tietenkään merkitystä kun liikutaan yli 36 tasoituksilla, mutta jos kukaan ei tähän puutu, jatkuu meno varmasti siitä eteenpäinkin. Jos taidot todella ovat kehittyneet, ei kyseessä ole kuin yksi kierros ’vieraiden kanssa’ (tai edes 9 reikää). Kyllä jokin roti pitää kentällä olla. Ja edelleen: ei se tuloskortinkaan väärentäminen vaadi ruudinkeksijää.

Summa summarum: Säännöt ovat hyviä ja kaikella on tarkoituksensa, mutta jos koet ylitsepääsemättömiä ongelmia, mene siitä mistä aita on matalin mielummin kuin täällä valitat siitä.