Re: Tasoituslaskenta: Ryhmien yli - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTasoituslaskenta: Ryhmien yliRe: Tasoituslaskenta: Ryhmien yli

#519610 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

omakohtainen kokemus kuuden vuoden takaa…

Olin kaverin kanssa pelaillut edellisen kesän rangella ja par3 radalla ja sitten keväällä eteen tuli osakkeen osto ja jäseneksi liittyminen. Sain tasoituksen 54 ja ja ekalla tasoituskierroksella brutto 90 lyöntiä.

Tasoitustoimikunnasta kysyttiin miten haluan edettävän, otetaanko tasoitukseksi 36 vai 18. Laskukaavoja en muista, mutta otin händärihuijareista ’oppia’ ja sanoin että laitetaan tasoitukseksi 18 koska se vastaa paremmin omaa tasoani (olin siis oikeasti harjoitellut).

Golf on kuitenkin herrasmiespeli jossa händärihuijarit haluaisin tunkea alimpaa he******iin. Oli siis kisat tulossa enkä halunnut pelata nettotulosta 56 tai jotain siihen suuntaan, sillä siitä kuulisin vieläkin.

Tasoitus on käsittääkseni kuitenkin mittari, jolla pyritään tekemään kisoista mielenkiintoisia, jännittäviä jne. eikä kiertämään sääntöjä, jotta saadaan kahmittua palkintopöytä tyhjäksi.

no meni osittain aiheen vierestä mutta tulipahan taas kommentoitua noita huijareita, niitä ei kai koskaan voi morkata liikaa…