Re: Tasoituskortti vasta-alkajalle - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTasoituskortti vasta-alkajalleRe: Tasoituskortti vasta-alkajalle

#434337 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

ts kirjoitti: (2.2.2015 22:13:10)

TeesHot kirjoitti: (2.2.2015 21:50:19)

ts kirjoitti: (2.2.2015 9:14:44)
Nyt tuli kyllä modelta aika paha ylireagointi.

Viestissäni kysyttiin Teeshotilta, että ihanko oikeasti on sitä mieltä että seuran jäseneksi ei pääse ilman green cardia tai vastaavaa näyttöä.

Kyllä. Tuossa esimerkin tapauksessa. Vahinko että missasin poistetun viestin kokonaan. Ilmeisen värikästä tekstiä.

Itse asiassa ei lainkaan värikästä. Ilmeisesti modea suivaannutti vain lause ’ olis tää tylsä foorumi jos kaikilla olis ymmärrys näistä asioista’

Mutta siis väärässä olet täysin tuon asian suhteen. Kyllä seuran jäsenyyden saa varmaan joka paikassa, oli sitten green cardia tai ei. Meilläkin niitä jäseniä on vaikka kuinka paljon.

Ei ts. En voi olla väärässä asiassa, koska en ole väittänyt ettei saa.

Kyllä ts. Seuran jäsenyyden voi saada myös ilman green cardia. Meilläkin on niitä useita. Tuon ettei GC tarvita, olen myöntänyt itsekin tässä ketjussa aikaisemmin, mutta tässä aloittavan golfarin esimerkkitapauksessa ei nyt asia onnistunut.

GC ei siis tarvita, vaan myös sitä vastaava katselmus riittää ja monessa tapauksessa ei tarvita sitäkään. Minulla on myös ymmärrys tästä asiasta. Ei voi vain levittää sitä ilosanomaa, ettei seuraan liittymiseksi tarvita GC:a, koska silloin annamme täysin väärän signaalin asiasta. Joissain seuroissa on edelleen tiheämpi seula tuon jäsenyyden saamiseksi. Siksi ei voi yleistää.