Re: Tasoituksista - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTasoituksistaRe: Tasoituksista

#278208 Ilmoita asiaton viesti

Kotiseurassani tasoitustoimikuntana toimii kilpailutoimikunta, joka ei puutu kenenkään tasoituksiin missään tapauksessa. Tämä yhdessä sen seikan kanssa, että lähes kaikki kisat ovat joko PB tai LP hcp-kisoja on johtanut siihen, että kilpailut voittaa järkiään sellainen aloittelija, jonka slope on 40+. Tasoitusjärjestelmä ei ehdi mukaan nopeasti kehittyvän pelaajan tahdissa, vaan näillä on koko ajan liian korkea tasoitus. Kun kisoissa on vain yksi sarja tasoituksista riippumatta niin on se kohtuullisen erikoista, että voittajana voi juhlia jatkuvasti pelaaja, jonka lyöntipelitulos on 110+ ja 70:n pintaan tai alle pelaavat pelaavat muista sijoista.

Tähän kilpailemisen irvikuvaan tullaan silloin, kun kilpailutoimikunnan pj ja koko toimikunta on täysin kuutamolla omassa toiminnassaan. Samalla se on johtanut siihen, että valtaosa hyvistä pelaajista ei viitsi osallistua kisoihin kuin hyvin harvoin, vaikka haluakin olisi.

Olen ennenkin sanonut, että nyky-yhteiskunnassa ja sama koskee golfkerhoja, vallitsee puuttumattomuuden syöpä, joka vesittää lähes kaiken järjellisen ja jämäkän toiminnan.