Re: Tarvitseeko tasoitusjärjestelmää noudattaa? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTarvitseeko tasoitusjärjestelmää noudattaa?Re: Tarvitseeko tasoitusjärjestelmää noudattaa?

#279337 Ilmoita asiaton viesti
KL

jappna kirjoitti: (8.7.2012 14:16:04)
Niin Suomessakin taitaa ola ainakin kaksi tasuri järjestelmää. Sillä kilpailussa saatu 37 poki pinnaa esim tasoitus ryhmässä 4.Pudottaa tasoitusta 0.8. Ja jos tekee saman tuloksen yksittäisellä tasoituskierosella niin tasoitus putoo 0.4. Vastaavasti kun sain eräässä kisassa 29 pokia niin se ei reakoinut tasoituseen mitenkään. Niin että voitaisi luopua koko tasoitus järjetelmästä niin loppui iänikuinen parran päriä tasoitusen oikeudellisuudesta.

CBA:n, CSA:n ja vanhan kymmenen prosentin säännön ideana on se, että kilpailut pelataan ennalta määrättynä ajankohtana eikä pelaajalla ole mahdoltisuutta vaikuttaa senhetkisiin olosuhteisiin. Siksi on päädytty olosuhteita kompensoiviin menetelmiin. Tavallista tasoituskierrosta pelaamaan lähtiessään pelaajalla taasen on kaikki mahdollisuudet valita hyvälle tulokselle otolliset olosuhteet eikä kompensaatioita tarvita.

Aivan kokonaan toinen kysymys onkin tarvitaanko moisia kompensaatioita lainkaan. Jos nyt sattuu tasoitus nousemaan parissa sateisessa kisassa, niin kaiken järjen mukaan tasoituksen pitäisi taas laskea aurinkoisen päivän sattuessa kohdalla. Tämä siis tietenkin sillä edellytyksellä, että pelaajan pelitaidot ja tasoitus edes etäisesti korreloivat keskenään…