Re: Tapahtui Ringside golf:ssa - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTapahtui Ringside golf:ssaRe: Tapahtui Ringside golf:ssa

#508360 Ilmoita asiaton viesti

Pari pientä selvennystä asiaan, tämän ryhmän joka antoi meille ”ohjeita” ja meidän ryhmän välissä oli etuysillä 2 ryhmää välissä

ja takaysillä 1 ryhmä välissä päästettyämme yhden ryhmän eteemme.

Toiseksi poistuimme väylän 14 greeniltä heti pelattuamme sen ja jäimme tosiaan väylän 15 tiiauspaikan alapuolelle joka on normaali paikka pysähtyä eikä estä väylän 14 avaamista. Jossa aloimme katsoa stroke saveria. Ja kyllä tuli meidänkin ryhmältä kommentteja teidän suuntaan.

Kolmanneksi, jäin yhden ryhmäni jäsenen kanssa terassille ja kun ”ohjeita” antanut ryhmä saapui terassille ei heiltä tullut minkäänlaista kommenttia asiasta. Kun lähdimme poistumaan terassilta oli toisesta ryhmästä poistunut 2 pelaajaa pois ja nämä kaksi pelaajaa esittivät pahoittelut (en ikävä kyllä muista ihan sanatarkkaan mutta meni jotakuinkin näin) Ei muistella pahalla ja Hyvää kesää. Tulkitsin itse asian niin että nämä kaksi pelaajaa olivat oikeasti pahoillaan kentällä tapahtuneesta. Ja toivotimme heille hyvää kesää.

Neljänneksi. CM (tai millä nimikkeellä hän klubilla toimiikaan, ainakin hän on useasti caddie-masterin toimistossa vastaanottamassa pelaajia) odotti klubitalon ulkopuolella ja käyttäytyi todella asiallisesti kuten olisin toivonut kaikkien muidenkin tähän episodiin osallistuneiden.

Viidenneksi. Kierrosajat ovat puhtaasti katsottu minun kellosta jonka mukaan saavuin tänäänkin ajoissa töihin joten se ei pitäisi montaa minuuttia heittää. Eli etuysi lähtöaika 14:20 klubitalolla 16:50 takaysille avauspaikalla 16:55 (täytimme vesipullot) ja klubitalolla taas 18:55.

Kuudenneksi: Rinkun kenttätoimikunnan puheenjohtajan tunnistin sattumalta Rinkun kotisivuilta, halusin nähdä kuka oli tuo henkilö. Koska hänellä oli joku henkilökortti mutta en nähnyt sitä kunnolla tuossa ensimmäisessä kontaktissa.

Totuus mikä se loppujen lopuksi on, jokaisella joka on ollut jotenkin osallisena tässä tapahtumassa on oma subjektiivinen totuutensa.

Ja se miksi minä kirjoitin tämän tarinan oli nostaa esille että asioita voi sanoa monella eri tavalla, ja ennenkaikkea golf seuran henkilöiden tulisi olla esimerkkinä muille, minulla itselläni ainakin nousee karvat pystyyn jos joku tulee heti syyttämään ja huutamaan. Itse voin puhtaalla omatunnolla sanoa että tämä tarinani on minun totuuteni niin kauan kuin joku pystyy hyvin perusteluin sen joiltakin osin kumoamaan.

Itse tulen kyllä pelaamaan Rinkussa ilmeisesti vielä useastikin. Tämä oli ensimmäinen kerta kun olen itse joutunut tämmöiseen episodiin ja olen pelannut Rinkussa n. 35-40 kierrosta.

Omalta osaltani pyrin lopettamaan asian spekulaatiot tällä palstalla tähän ja jos joku tähän episodiin liittynyt henkilö haluaa vielä keskustella kanssani niin laittaa viestiä tänne niin voin ottaa yhteyttä ja tulla juttelemaan kun käyn Rinkussa.

Itse pahoittelen kaikille osapuolille aiheuttamaani mielipahaa ja toivottavasti kaikki myöskin tämän palstan kirjoittajat ja lukijat voivat antaa minulle anteeksi tästä turhasta ketjusta.

Jokainen tekee virheitä ja niistä on vain otettava opiksi.

Kaikille hyviä pelejä ja miellyttäviä golfhetkiä niin kentällä kuin klubillakin.