28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
#214782 Ilmoita asiaton viesti

Hyvät päätöksethän on hyvä pukea kirjalliseen muotoon, joten tehtäköön se täällä.

Vaaka näytti itsenäisyyspäivän illallisen jälkeen 92,2 kg ja tästä sopivasti 10 viikon kuluttua on Voiton päivä 14.02. ja myös Ystävänpäivä – silloin vaaka tulee näyttämään 82 kg ja tulen palkitsemaan itseni jollakin mukavalla tavalla.

Konstit:

työmatkat on avainasemassa – suorinta tietä 8km ja hiukka mutkan kautta 18km ja fillarilla olen tätä matkaa suorittanut viime keväästä asti ja jatkanutkin tähän asti. työsuhdeauto seisoo firman pihassa. Yleensä ajan tuon pidemmän kautta, mutta jos talvi äityy tosi ankaraksi pitää harkita lyhempää reittiä joko pyörällä tai kävellen. Kolmaskin vaihtoehto on, nimittäin hiihtäminen, kunhan toi järvi jäätyy.

Kahtena aamuna poikkean astangajooga treeneihin ennen töihin menoa, ehtii juuri ja juuri. Kahvakuulat on kotona, joten muuta lihastreeniä sitten niillä – punttisalille ei sitten tarvikkaan enää venyä.

Ja tsemppiä Chipille hiihdon kanssa – on varmasti parhaita kokovartolatreenejä, varsinkin luistelutyylillä ja 1.000 km käytännössä kolmena kuukautena on aika kunninhimoinen tavoite.