Re: Talista tulee jokamieskenttä! - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTalista tulee jokamieskenttä!Re: Talista tulee jokamieskenttä!

#366775 Ilmoita asiaton viesti

Suurella osalla tuntuu olevan mielipide, että Talille pitää tehdä jotain. Itse jäsenenä pidän siitä juuri sellaisena kun se on. Vuokra maasta on mitätön ja siitä olisin itse valmis maksamaan enemmän. Onko kuitenkin kateus vai mikä joka saa ihmiset niin jyrkästi Talia vastaan. Itse en siellä huomaa mitenkään erillaisempaa elitismiä kuin missään muuallakaan, mitä ikinä se sitten onkin. Tasoitusraja ja aikarajat ovat ihan sopivia, koska haluan pelata kierrokseni alle 4 tunnin. Tämä ei onnistu muuten.

Kuinka moni kirjoittajista on pelannut/ vieraillut kyseisellä kentällä? Moniko kirjoittaa vain kuulopuheiden mukaan? Jotkut väitteistä on vaan aina niin utopistisia.

Jäsenen kanssa pelaamaan pääsee 25 eurolla jäsenen kanssa mihin aikaan tahansa. Se ei liene liian iso greenfee. Ai niin mut ku ei kukaan tunne yhtään ’elitistä’ Talilaista kenen kanssa mennä kiertämään, mutta juttuja heistä kyllä riittää… voi voi…

Luukkia vastaan minulla ei ole mitään ja siellä taisin kiertää joskus ekat 18 reikääkin. Luukissa ei kuitenkaan pelata Eurooppa Tourin osakilpailua tai Erkkoa… Kenttää kun ei edes jäsenet pääse silloin kuokkimaan. En tiedä kuinka huonossa kunnossa ja kuinka kauan kenttä olisi tällaisen ’mustan maanantain’ jälkeen. Saati, että se toistuisi joka viikko.

Tali on Suomen vanhin kenttä, paikka jossa on oikeasti historiaa. Miksi pilata sekin…

Uusimmat jäsenet ovat maksaneet 3000 euron liittymismaksun. Kaikki maksavat peli- ja jäsenmaksun, vaikka eivät pelaisikaan.

Uskallan veikata, että jos eräät kirjoittajat pääsisivät heti Taliin jäseniksi, pulittaisi kaikki maksut, olisi kellosssa hieman eri ääni.

Yhdyn kyllä mielipiteeseen, että Talissa on liikaa jäeniä, jotka eivät pelaa. Tälle ei kai kuitenkaan voi mitään. Itse toivoisin uusia jäseniä heidän tilalle. Mut aina ei voi voittaa. Eikös noi futiskuplatkin ole vuokramailla? ois kiva päästä kavereiden kanssa pelaa, muttta kun ne on varattu joukkueille??? Törkeätä…

No niin ja sit vaan hernettä nenään ja asiattomia vastauksia… tai ei.