Re: Talin sijainti - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#366792 Ilmoita asiaton viesti

Kukaan ei ole maininnut tässä keskustelussa tätä oleellisinta pointtia.

Jotta saadaan maksimoitua minkä tahansa jokamieskentän asiakaspotentiaali, on tärkeää, että kenttä sijaitsee niin että sinne pääsee järkevästi joukkoliikenteen keinoin. Tämä on tärkeää erityisesti lajia aloittelevien juniorien kannalta – niiden joilla ei ole vielä autoa/ajokorttia eikä vanhemmilta riitä ymmärrystä, aikaa tai yksinkertaisesti rahaa sponsoroida alkuaskelia tähän hienoon harrastukseen. Talin sijainti tässä mielessä mihin muuhun tahansa kenttään nähden on ylivoimainen.

Ja jos maailman tunnetuin klubi, St. Andrews sulkee joka viikko kentän päiväksi, jotta kaikki kaupunkilaiset pääsevät sinne virkistäytymään ja kakattamaan koiria, kyllä Taliin perustettava jokamiespäivä on vähintä mitä sen jäsenistö kaupungin subventoinnin eteen voi tehdä.

Minustakaan kukaan ei voita siinä jos talin maavuokra vain nostetaan 10-15 -kertaiseksi ja tilanne jatkuu muuten entisellään. On vain käsittämättömän itsekästä Talin klubilta olla kaupunkiyhteisön hyväntekeväisyyden kohteena antamatta sille mitään takaisin.