Re: Tali – halpapelaajan mekka - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTali – halpapelaajan mekkaRe: Tali – halpapelaajan mekka

#450596 Ilmoita asiaton viesti

Diletantti kirjoitti: (22.11.2010 22:08:54)

mulli kirjoitti: (22.11.2010 21:48:01)
Toinen vaihtoehto olisi se avoin P&P kenttä. Koska Suomen golfliitto alkaa ajamaan tätä asiaa ?

Moni tänne kirjoittava ei näytä oikein ymmärtävän miten kunnallis- tai yhdistysdemokratia toimii. Golfliiton ja Helsingin kaupungin päättäjät tekevät päätöksiään sen mukaan, mitä katsovat jäsenten / kuntalaisten etujen mukaisiksi. Itselle tärkeisiin asioihin vaikutetaan äänestämällä omien näkemyksien edustajia päättäviin elimiin. Tämä on hyvä muistaa, kun Talin vuokrasopimuksen jatkosta neuvotellaan seuraavan kerran v. 2034.

Vai onko niin, että Talin ja Golfliiton asioista ankarimmin nillittävät kirjoittajat ovat espoolaisia etäjäseniä, jotka eivät pääse Talin asioista päättämään ja Golfliitonkin asioihin vaikuttaminen oman seuran kautta on kohtuullisen hankalaa, koska kotiseura on Outokummussa? Tämä tuntuu ottavan koville, koska ainoa vaikutusmahdollisuus on jatkuva mutta äänekäs valittaminen keskustelupalstoilla.

Tällä hetkellä en pelaa Talissa edes edustajan välityksellä kun keskivertogolfari Vapaavuori on väärässä vaalipiirissä.

Odotappas vaan kun tässä kohta kaikki ollaan (tai ainakin ennen 2034) Suur-Helsingin asukkaita niin täältä pesee. Etsitään sitä kuntalaisten etua. Tässä on monta vuotta aikaa opiskella kunnallisvalitus yms. Siinä olet oikeassa, että slogan pitää tuunata Tali asunnoiksi 2034. Aika riittää hyvin Peltomäen ja kummaneiden jäsenmaksun kuolettamiseksi sekä kunnollisen arkkitehtikilpailun järjestämiseksi.

Sen takiahan täällä räksytetään, ettei Talin kuppausta julisteta golfväen yksimieliseksi hankkeeksi.