Re: Tali – halpapelaajan mekka - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTali – halpapelaajan mekkaRe: Tali – halpapelaajan mekka

#450588 Ilmoita asiaton viesti

Ihmettelisin todella paljon jos tuo liittymismaksu olisi ollut kaikille jäsenille 4 000 euroa vuosien saatossa edes vähennettynä inflaatiolla. Tuossa uutinen vuodelta 2008:
http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/talin_golfkentan_vuokra_nousemassa_reilusti/

Linkitetty uutinen kertoo että alueen vuokra on ollut 6 500 euroa vuodessa ennen tuota korotusta :). Eli kuinkahan halpa se liittymismaksu on ollutkaan ennen tuota vuokrankorotusta ? Käytännössä tuolla on pelattu ilmaiseksi todella pitkään. Jos klubiin on otettu uusia jäseniä muutamia kymmeniä vuodessa, niin on aika helppo laskea että niiden liittymismaksujen takaisinmaksu ei olisi minkäänlainen ongelma.

Ilmeisesti se vuokra on nykyisin jotain 100 000 euroa. Koska Kiinteistövirasto on laskenut, että Talin golfkentän ja sen kartanoalueen käypä vuokra on 615 000 euroa, jonka takia tuota tukea kaupunki joutuu maksamaan Talille sen 500 0000 euroa tukea vuodessa. Jos klubissa on jäseniä se tuhat, niin tuohan tekisi 500 euroa vuodessa lisää maksua hoitovastikkeeseen eli varsin vähän. Olisikin kaikin tavoin kohtuullista että Talilaiset alkaisivat maksamaan oikean hinnan pelaamisestaan, jos edelleen haluavat pitää kenttänsä suljettuna, niin golfin julkisuuskuva tuoltakin osalta maassamme puhdistuisi huomattavasti.

Toinen vaihtoehto olisi se avoin P&P kenttä. Koska Suomen golfliitto alkaa ajamaan tätä asiaa ?