Re: Tali – halpapelaajan mekka - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTali – halpapelaajan mekkaRe: Tali – halpapelaajan mekka

#450685 Ilmoita asiaton viesti

Siis oikea uutisotsikko koko jupakasta olisi ollut suurinpiirtein seuraava:
Helsingin kaupunki yrittää kaataa suojeltavien ja huonokuntoisten rakennuksien korjauskustannukset golfareiden harteille ylihinnalla Talissa. Koko juttu on taas paska journalismissa käännetty taas tarkoitushakuisesti aivan toisinpäin ja saadaan lehtiä myytyä ja ihmisiä klikkaleimaan uutista verkkosivuilla ja lehtien myynti nousee.
Virkamiehet taas joutuvat tekemään päätöksiä näiden paskalehtijuttujen perusteella kun eivät uskalla tehdä mitään oikean tiedon perusteella, peläten sitä ketä syytetään taas ja mistäkin ja kuka pääsee mahdollisimman negatiivisessa valossa otsikoihin. Tämä taas puolestaan aiheutaa tavalliselle veronmaksajille lisää menoja, kun asiat pitkistyvät ja mutkistuvat ja ei voida toimia oikean tiedon perusteella.

Jos kaupunki oikeasti haluaisi päästä noista taloista eroon niin oikea hinta olisi, että kaupunki maksaa Talille niistä välttyykseen omistajana niiden korjauskustannuksisita. Suojeltavina taloina niissä ei yksinkertaisesti ole mitään markkinahintaa millä myyntihinta voitaisiin määrittää. Haluaisin nähdä tahon joka nuo hometalot ostaisi ja mikä olisi tarjoushinta.