Re: Taitolyönteitä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#249165 Ilmoita asiaton viesti

Henkka kirjoitti: (9.9.2006 16:17:31)
Merry Teijossa tuli pari nähtyä. Paksis teki kympillä (par femma) tap in birkun yhdellä rankulla (vesi) ja Jyrkkä Draw veti vaatimattomasti rautaysillä sadasta kahdeksastakympistä kymmenkunta metriä vajaaksi. Vahingossa tosin, kun sekotti ysin ja kutosen, mutta eipä se juurikaan näyttänyt haittaavan…

Noh, pojjat voi itse noita tarkentaa. Ainahan noita taitolyöntejö on kiva vierestä katsoa. Varsinkin paksiksen rankkubirkku oli huvittavan mukava 🙂 Avauskin oli vielä sponella, eikä edes ajurilla. Mutta mitäs sitä rankuista välittämään. Pallo vaan rankun jälkeen lipun viereen ja täppi sisään. Ei siinä iigelikään ihan tavattoman kaukana ollut.

Helppoahan se on kun sen osaa :’-(

Harmitti vaan, kun Jäsen XXL suuresti halveksii ruohonheittäjiä, niin piti salamyhkäisesti heitellä ihan vaan korsi kerrallaan, ettei kukaan huomaa 🙁

Jaa korsi kerrallaan? Jos kutsut sitä ykkösellä heitettyä talikollista pitkää heinää korreksi niin haluaisin nähdä hyppysellisesi. Sen pois korjaamiseen tarvittaisiin peräkärryä.

Taitolyöntiä kommentoin aika nuukasti. Muuten olen sitä mieltä notta määrämittaisen lyönnin hivauttaminen on mentaali- eikä mailannumerokysymys. Tässä tapauksessa numeroerheellä oli väkevä plasebovaikutus.