Re: Taasko väärä pallo? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTaasko väärä pallo?Re: Taasko väärä pallo?

#286862 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (21.6.2010 11:05:37)

Rauski kirjoitti: (21.6.2010 0:52:37)
Ensimmäisessä tapauksessa varapalloa saa pelata (koska kauempana reiästä) ja pelaajan luulolla ei mielestäni ole mitään väliä. Peli jatkuu alkuperäisellä pallolla ihan normaalisti luuli pelaaja mitä vaan varapalloksi, kun kerran sitten totesi sen kauempana olevan pallon olevan alkuperäinen pallo.

Myöskään toisessa tapauksessa ei luulo ole tiedon väärtti (vain faktat kelpaa), jos pelaaja olisi todennut että alunperin oletettu varapallo olikin alkuperäinen, peli jatkuu sieltä minne luultu varapallo (lue alkuperäinen pallo) lyötiin.

Jos tämän jälkeen olisi mennyt lyömään varapalloa (joka siis ei ollut alkuperäinen ja alkuperäinen jo lyöty varapallona) niin silloin siitä tulee rankut väärällä pallolla pelaamisesta (koska oli lähempänä lippua).

Täähän oli ihan helppo nakkimakkara;)

Eli ensimmäisessä tapauksessa A. Teittinen (jonka Expertti-palstalta tuo esimerkki on poimittu) on vastannut mielestäsi väärin eikä kyse olekaan väärän pallon pelaamisesta?

Jep, neljä tuntia selailin sääntökirjaa eikä silmiin sattunut kohtaa jossa pelaajan luulolla olisi suurempi merkitys kuin tosiasioilla;)