Re: Taasko väärä pallo? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTaasko väärä pallo?Re: Taasko väärä pallo?

#286872 Ilmoita asiaton viesti
KL

PG kirjoitti: (22.6.2010 13:21:49)

KL kirjoitti: (22.6.2010 11:42:04)
Otetaanpas nyt ihan rauhallisesti ennen kuin painekattila pamahtaa.

Kaikki tämä spekulointi pallon tunnistamisesta ja prosentuaalisista todennäköisyyksistä on hyvää aivojumppaa, mutta tuo alkuperäinen kysymys jo sulkee moiset spekulaatiot pois. Siinähän luki ’Kun hän tulee pallolleen, hän näkee molemmat pallot’. Nähdäkseni tällä kirjoittaja nimenomaisesti tarkoittaa alkuperäistä ja varapalloa. Siihen ei pidä sotkea muita mahdollisia palloja, jotka kettu, kotka tai naapurin elli on sinne kiikuttanut. Näkyvillä on siis kaksi palloa, joista toinen on alkuperäinen ja toinen varapallo. Piste.

Säännössä 27-2b puhutaan todennäköisyydestä. Sääntöjen soveltaminen ei ole spekuloimista. 100% todennäköisyys sulkee pois spekulaatiot. Se on yhtä kuin, että pelaaja tietää, näkee ja on varma, että siinähän ne molemmat pallot ovat. KL: ”Nähdäkseni tällä kirjoittaja nimenomaisesti tarkoittaa alkuperäistä ja varapalloa” menee spekuloinnin puolelle. Virkkeessä ’Siihen ei pidä sotkea muita mahdollisia palloja, jotka kettu, kotka tai naapurin elli on sinne kiikuttanut’ sotket juttuun muut pallot, ketun, kotkan jopa naapurin ellin. Näitä elementtejä tekstistäni ei löydy.

KL:’Otetaanpas nyt ihan rauhallisesti ennen kuin painekattila pamahtaa.’ Onko KL:llä paineita olla eri mieltä asioista, joissa muut ovat hänen kanssaan samaa mieltä, vai miten itseäsi noin rauhoittelet?

Lainatakseni A.A. Milnen luoman Nalle Puh -hahmon lausahdusta tarinassa Paras lahja: ’Kiva kun päästiin sopuun!’