Re: Taas lipunpaikoista - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista
#200444 Ilmoita asiaton viesti
ts

Q8 kirjoitti: (12.7.2014 14:34:57)

ts kirjoitti: (11.7.2014 20:05:29)
Kytäjällä valitettavasti ei lainkaan aina ole osattu käyttää mitään järkeä lipunpaikkojen valinnassa. Olen itsekin joskus putannut 5 kertaa yhdellä väylällä pallon valuessa aina takaisin jaloille. Muistaakseni en sen jälkeen ole siellä pelaamassa käynytkään kun ajattelin antaa hetken ajan kulua ja kulttuurin kehittyä.

’lainkaan’, ’aina’, ’joskus’: näin ihminen tekee päätöksiä, eikä siinä mitään. Minä en Hyvinkäällä viitsi käydä kun siellä on 13. väylä ’aina’ ’joskus’ märkä.

Kaikilla kentillä aivan varmasti tulee tilanteita, että tiimerkit on viturallaan, reiän paikat huonoja/väärin. Näistä pitää antaa palautetta jotta tilanne korjaantuu. Kytäjälläkin palautetta kenttämestareille välitetään, ja pelaavathan hekin joten ihan vieras laji ei pitäisi olla. En ole kyllä varma kuinka tarkkaan on työmiehet ohjeistettu reiän paikan valintaan.

Elokuussa voidaan ihmetellä mihin CT saa reiät kairattua.

Varsin turhaan vedät hernettä nenään Kytäjän puolesta. Kyllä sitä palautetta on taas joutunut kotosallakin antamaan sekä lipunpaikoista että myös tiimerkeistä. Ja mä olettaisin kyllä jo naapurissakin opitun irti älyttömyyksistä vuosien varrella.

Ja CT:llä on kyllä sitten ihan oma porukka merkkaamassa paikat. Parina edellisenä vuonna en ainakaan ole ainoatakaan huonoa nähnyt. Vaativia kyllä lähestyä, mutta ei rinteissä. Sellaisia niistä tulee kun ammattilaiset kenttää virittää