Re: Taas lipunpaikoista - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista
#200442 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (11.7.2014 20:05:29)

petsari kirjoitti: (11.7.2014 18:34:57)

EFC kirjoitti: (10.7.2014 15:27:41)
…. muutamassa muistelen olleen pientä kallistusta, riippuen greenin profiilista, mutta nekään eivät olleet mitään jyrkkiä tms. eikä pallo olisi voinut hieman kovassa putissa mennä metritolkullla pitkäksi.

Silloin tällöin näkee että pallo kiertää aika paljon viimeisen puolen metrin matkalla. Siihenkin voi varautua kun katsoo tarkkaan kallistukset..ja moni ammattilaisista katsoo.

Mutta kaikkein tärkeintä on se että lipunpaikat ovat kaikille samat. Siksi on aika turhaa ryhtyä valittamaan jos joku putti kierähtää ohitse. Ja, voihan siinä käydä niinkin että ohi tähdätty (ja lyöty) putti kaartaa, pelaajan suureksi iloksi (muttei ansioksi), kuppiin..

Muutaman kerran on, mm. Kytäjällä, pallo päässyt lirvahtamaan kymmeniä metrejä alas greeniltä, hieman liian kovavauhtisen alamäkiputin seurauksena..ilman itkua ja kiroilua on niistäkin selvitty.

Mutta jos kyseiset greenit jokusia oikein harmittaa voi lähettää kirjallisen valituksen McBroom’in suunnittelutoimistoon Kanadaan. Tai Haag’in kv. oikeuteen.

Kytäjällä valitettavasti ei lainkaan aina ole osattu käyttää mitään järkeä lipunpaikkojen valinnassa. Olen itsekin joskus putannut 5 kertaa yhdellä väylällä pallon valuessa aina takaisin jaloille. Muistaakseni en sen jälkeen ole siellä pelaamassa käynytkään kun ajattelin antaa hetken ajan kulua ja kulttuurin kehittyä.

Ja kuten sanottua, en minä eikä näköjään EFC:kään ole nähnyt tuollaisia lipunpaikkoja ET:n kisoissa, joissa pallo kuvaamallasi tavalla voisi käyttäytyä. Ehkäpä kerrot meille missä noin on käynyt ja mikä muilta osin on kokmuksesi näissä isommissa tapahtumissa mukan olemisesta?

Ei kannata mennä kytäjälle, hyvinkäällä on golfkulttuuri valovuosia muita klubeja edellä.