Re: Taas lipunpaikoista - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista
#200388 Ilmoita asiaton viesti
KL

ts kirjoitti: (30.6.2014 22:45:09)
Koska en usko kiusanteon halun olevan taustalla, sen on pakko olla tietämättömyyttä ja ymmärtämättömyyttä, joka toivottavasti alkaa hiljalleen korjaantumaan.

Huh, onneksi en ollut tuolla päinkään…

En puolustele hetkekään ketään, joka ei ymmärrä peliä nimeltä golf edes siinä määrin, ettei ymmärrä sen pienen viheriölle kairatun reiän koon, muodon ja sijainnin olevan mitä merkittävimmässä määrin olennainen osa kyseistä peliä.

Mutta mutta, aina ei yhteistyö tuomariston/toimikunnan ja kenttähenkilökunnan välillä suju aivan toivotulla tavalla. Hyvissä ajoin sovittu stimppi väännetäänkin ensimmäisenä kisapäivänä yllättäin kolmeen, kun se edellisenä päivänä (siis silloin, kun reikien paikkoja mietittiin) olikin 2,6. SIinä on naurussa pitelemistä, ja jokainen voi arvata kenen päälle se syytösryöppy kaatuu…

Kaiken lisäksi vähäiseltäkin tuntuva virhearvio sään suhteen voi kääntää homman täysin päälaelleen. Edellisenä iltapäivänä märällä griinillä määritetyt reiänpaikat voivat seuraavana aurinkoisena keskipäivänä olla kerrassaan mahdottomat. Tämä pitäisi tietenkin kyetä ottamaan huomioon, mutta…

AIna ei mene putkeen ja virheistä oppii, ainakin toivottavasti. Kisan jälkeinen rakentava palaute pelaajilta järjestäjille on oikeasti tärkeää, joten kannustan kaikkia sitä antamaan hyvässä ja rakentavassa hengessä. Korostan sanaa rakentava.