Re: Taas lipunpaikoista - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista
#200432 Ilmoita asiaton viesti
ts

KL kirjoitti: (7.7.2014 20:57:16)

Tasainen paikka ei välttämättä tarkoita samaa kuin vaakasuora. Hivenen kalteva voi olla tasainen ja siten aivan pelattavissa oleva. Edelleen televisiosta voi joka ikisessä ammattilaiskisassa hähdä kuinka metrinen putti kaartaa voimakkaastikin ennen reikään putoamista (tai ohi menemistä). Sen havaitsemiseen ei tarvita kuin normaalit silmät. Vaakasuoralla pinnalla näin ei tapahtuisi, tasaisella pinnalla kylläkin.

Ihmettelen suuresti, ellet ole koskaan cädäämissäsi ammattilaiskisoissa nähnyt metrisen putin kaartuvan.

Olen nähnyt putin kaartuvan. 5 senttiä, en juurikaan enempää ja nopeilla griineillä noin voi käydä, jolla ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa.

Mutta heititpä taas juurikin tuon vanhan sammakon esiin: Sanamuoto ei ole tasainen, vaan ’mahdollisimman lähellä vaakatasoa ja sitä sitten jatketaan lauseella, jos viheriön muodosta johtuen reikä joudutaan laittamaan rinteeseen jne..

Menehän KL joskus ihan oikeesti katsomaan ET:n tai CT:n lipunpaikat tuonne suureen maailmaan. Metri ennen voi pallo aloittaa kääntymisen ja jatkaa siten liukuaan, ei metrin sisältä, eikä koskaan niin että se voisi lähteä rullaamaan siitä alas sivusuunnasta tultaessa.