Re: Syyt ylimääräisiin lyönteihin kierrostuloksessa – millä mailoilla? - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluSyyt ylimääräisiin lyönteihin kierrostuloksessa – millä mailoilla?Re: Syyt ylimääräisiin lyönteihin kierrostuloksessa – millä mailoilla?

#200496 Ilmoita asiaton viesti

Jake2 kirjoitti: (19.6.2014 10:57:07)
Tuon perusteella näyttää että sekä pitkä peli että lähipeli ovat aika tasan händäriin nähden. Montako griiniosumaa tulee per kierros? Arvioisin että voisi olla 4 luokkaa, mutta se tietysti riippuu pelatuista kentistä.
Tilastojen perusteella ei siis voi sanoa mihin kannattaisi panostaa erityisesti. Toistoilla saa mitä tahansa noista parannettua, ehkä kuitenkin helpommin lähipeliä.
kannatta silti muistaa että oikean tekniikan opettelu on tärkeää sekä kaikilla osa-alueilla, koska toistoilla (harjoittelemalla ja/tai pelaamalla paljon) pääsee helposti johonkin tasoon (sanoisin että jossain hcp 3-9 välillä lähtökohdista riippuen) , mutta sitten raja tahtoo tulla vastaan jos tekniikka ei ole hyvin toistettava.

GIR on tältä kesältä 2,9 per kierros.

Jo hcp 9 riittäisi mulle hyvin, en mitenkään usko että näillä peli- ja treenimäärillä pystyn sitä paljon parempaan, josko siihenkään pääsen ikinä, kun ikää jo 50+. Ja pelaan aika vähän, tänä kesänä käynyt kentällä alle 10 kertaa ja niistäkin suurin osa puolikkaita.

Treenailemassa käyn ehkä 3 tuntia per viikko.

Tekniikkaa olen katsellut silloin tällöin proon kanssa, olisihan siinä paljon tekemistä vielä.