Re: Syysretki su 24.9. (seuranhaku-ketju) - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSyysretki su 24.9. (seuranhaku-ketju)Re: Syysretki su 24.9. (seuranhaku-ketju)

#486822 Ilmoita asiaton viesti

Retki tuli tehtyä ja tiirailusta jäi hyviä mielikuvia. Ja edelleen päivän teeman kuului myös monien mielipide eli puttaaminen on perseestä.

Jälleen kerran tuli todettua miten neidit nöyryyttävät pelissä, kun pelataan samalta tiiltä. Toisaalta siinä oli sitten hyvä tiirailla ja antaa pulssin tasaantua omaa lyöntivuoroa odotellessa.

Onko jollain muuten parempaa tietoa siitä, että onko vanha kauhtunut nahkatakki golfliiton pukeutumisetiketin mukainen asuste vai onko se vain hämeenlinnalainen paikallisten suosima pelivaate? Eiköhän mekin järjestetä sitten vaikka talvella lumigolf kierros ja kokeillaan sitten miten svinkula onnistuu nahkarotsissa. Sehän voi jopa rauhoittaa svingiä ja estää joitakin ylimääräisiä liikkeitä.

Ja kyllähän me oltiin taas niin huonoa peliseuraa, että ensimmäisen ysin jälkeen ryhmässä ollut ’ulkopuolinen’ kysyi, että pelataanko me koko kierros? Vastattiin, että kyllä me pelataan. Siinä vaiheessa hän totesi vain lopettavansa ja lähti samantien kävelemään pois ilman sen kummenpia kättelyjä ja peliseurasta kiittelyjä. Ja mehän oltiin mielestäni kuitenkin ihan kiltisti ja asiallisesti tuon etulenkinkin ajan.

Kiitokset kaikille paikalle vaivaantuneille ja Kebaxsille hyvistä neuvoista mihin olisi pitänyt palloa lyödä.