Re: ’ Suuri Pohjan Sota ’ ! - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluvaikein lyönti????Re: ’ Suuri Pohjan Sota ’ !

#229425 Ilmoita asiaton viesti

Bulls Hit kirjoitti: (2.10.2008 13:39:39)
Noniin, n. viiskyt vuotta piti elää ennen kuin selvisi mitä on ansioton arvonnousu. Olihan siellä joku hyväkin drive( ei tosin 16:lla), mulla jäi mieleen Laviksen 260m. hybridinäpy. Lavikselle suurkiitos kaikista ryhmämme tekemistä birkuista.
Pyrin kantamaan tuota antamaasi kirjailyhennettä jatkossakin kunnialla, juttujeni tasoa se kuvannee mitä parhaimmalla tavalla.

Turhaa vaatimattomuutta BS. Laviksella oli todentotta useita onnistuneita avauksia..kuten 5, 8 ja 10,17,18 väylillä. Kasiväylän hybridiavaus oli alamäkeen, mutta kieltämättä kookas lyönti ( sain mäkin Laviksen driven mittasen hybridileiskan, mutta se oli rangella ).

Anekdoottina voidaan mainita rangella eräs vanha herra jonka pallot me Kari L:n kanssa lyötiin kahteen pekkaan kun Lavis kehoitti lyömään ne pois ( tai ymmärsimme väärin )…vanhan herran ilme oli aika elokuvakelpoinen kun hän huomasi tullessaan takaisin rangelle tilanteen…minä juoksin oitis hakemaan vajaan korin kauempaa hänelle ja löin rangen etureunasta muutaman lyhyeksi jääneen varuilta niille kaveriksi anteeksipyyntöjen kera.

Kentässä oli jotakin LinnaGolfmaista ja etuysi aika raskas nousuineen ja laskuineen. Illalla vielä ajoin pelin jälkeen Hämeenlinnaan ja aamupalalle en meinannut kyetä kun olin jäykkänä. Tosin tilanne parani huomattavasti kun sain puristaa aamupalalla Tiina Lymin kättä. Muutaman buranan voimalla oltiin illalla sunnuntaina Oulussa ja aamulla sitten jo kertaamassa.