5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSupergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen!Re: Supergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen!

#396857 Ilmoita asiaton viesti

Jari Koski kirjoitti: (18.3.2009 12:08:47)
Vastaus Tilanderin blogiin: ’Supergolfia’

Uskon, että Supergolf on viime vuosina aktivoinut uusia golfareita ikään ja sukupuoleen katsomatta pelaamaan aktiivisemmin ja uskaltautumaan kentälle enemmän kuin mikään muu yksittäinen taho.Tällainen epäsuora uusien, korkealla tasoituksella pelaavien syyllistäminen ei aja golfin etua, vaan päinvastoin! Golfin lajina tulisi päästä eroon tällaisesta vanhasta suljetusta kuppikunta ajattelusta, jossa golfia ei voi pelata kuin seniorina, mikäli ruutuhousuissa on prässi kohdallaan, oma golfosake taskussa ja tasoitus alle 10.
Olkaamme iloisia kentällä aina tavatessamme uusia vasta lajiin vihkiytyneitä harrastajia! Heitä pitää kannustaa ja opastaa – ei syyllistää!
Faktana kerrottakoon että Supergolfin päiväpelioikeuksilla kaudella 2008 pelanneista golfareista 84,6 % pelaa tasoituksella 36 tai alle. Kaikista Supergolfin kautta pelatuista kierroksista ainoastaan 6,8 % tapahtui sellaisen pelaaja toimesta, kenen tasoitus oli 37-54.
Taitaa siis syyllinen hitaisiin kierroksiin löytyä ihan jostain muualta kuin niistä muutamasta Supergolfilaisesta joka kentällä Herra Tilanderin mielestä liian suurella tasoituksella pelaavat.
Herra Tilander, turhaa siis huolestut. Supergolf ei kenttiä tuki eikä lajia pilaa, vaikka muutama pelaaja paremmin golfiin innostuu.

Mitenkään mollaamatta Supergolfia. En ihan ymmärrä tuon tekstin ajatuskulkua?