Re: Supergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen! - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSupergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen!Re: Supergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen!

#396969 Ilmoita asiaton viesti

Iron-6 kirjoitti: (21.3.2009 9:40:08)

Koff ari kirjoitti: (20.3.2009 18:45:08)
Hei.

Jos Supergolffarit alkaa olla pääasiakaskuntana kaikilla kentillä niin siinä saa Sarfviikkin pistää putiikin kiinni..kun käyttäjät ei osta edes limupulloa raflasta..saatikka maistele hyviä lounaita joita on tarjolla….kunnon osakkeen omistajille. Että semmoinen on tulevaisuus..sitä saat mitä tilaat.

Tottakai kaikkia keinoja käytetään, jotta saadaan omiin pelimääriin ja tarpeisiin parhaiten sopiva paketti. Kuten on jo useita kertoja tullut esille, niin paketti voi koostua osakkeesta, pelilipuista, vuokrapelioikeudesta tai esim supergolf pelilippupaketista. Sitä kutsutaan asiakkaan valinnaksi.

Heikosti tulee menemään suomen golfkentillä, jos Supergolf muodostaa kentän pääasiakaskunnan. Pikaisella vilkaisulla Supergolfin sivuilla näytti siltä että maksimi käyttäjämäärä per päivä on 12 henkilöä (löysin yhden kentän), joitakin kenttiä oli joissa käyttäjiä oli 8 / päivä ja yleisemmin 4 käyttäjää / päivä. Eli tarkoititko sanoa että suomalaisilla kentillä käy hätäisesti 20 pelaajaa päivässä, mutta useimmilla alle 10.

Kyllä tuo on ihan totta mutta se perusidea jää edelleen hämäräksi..kuka on kenttien rakentamisen mahdollistanut = osakkeen ostajat..poislukien Tali johon ette pääse edes jäseneksi uusien kenttien osakehinnoilla, joilla pääsee kuitenkin osakkaat pelaamaan Odottakaa siis 10 vuotta, pelatkaa Supergolfin pelioikeuksilla tai GF:llä…muilla kentillä ja laskekaa sitten ne kaikki kustannukset yhteen..Oliko se edullista..vai olisiko kannattanut ostaa se osake…siitä lähialueen kentältä.. En usko että sitä kukaan on sijoitusmielessä hankkinut mutta jotta saa pelata..ja ehkä hieman vaikuttaa oman kentän toimintaan niin siksi se ostetaan..kyllä se osakkeen omistaja tiskillä huomataan..valittakoon muut