5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSupergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen!Re: Supergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen!

#396898 Ilmoita asiaton viesti

Chip Greenside kirjoitti: (19.3.2009 12:40:02)

Naiset ovat aloittelijoina niin epävarmoja tekemisestään, että hakeutuvat useimmiten esim. toisen samalla kurssilla olleen aloittelijan kanssa samaan ryhmään, jolloin kumpikaan ei tiedä vielä pelaamisesta mitään eikä opikaan. Se saattaa tuoda ongelmia pelaamiseen ja nopeuteenkin. Pitäisi vaan rohkeasti hakeutua kokeneempien seuraan, silloin edellytykset nopeammalle oppimiselle olisivat paremmat. Olen ennenkin sanonut, että pelaan ihan mielelläni aloittelijoidenkin kanssa, ei siinä mitään. Olen törmännyt sellaiseenkin keski-ikäiseen naiseen kentällä, jolla oli kaikki golfiin liittyvät asiat hämärän peitossa ja jonka reaktio neuvoihin oli: ’Minua ei tarvitse miesten neuvoa’.

Mitäpä arvelet jos on keski-ikäinen aloittelijamies kentällä, pelaamassa elämänsä toista kierrosta ja on säännöt sun muut ihan hukassa ja palloonkaan ei oikein tahdo osua.
Luuletko että hän ottaa minulta neuvoni vastaan, kun ystävällisesti sanon että se oli lyönti nr 15, voisitko nostaa pallon taskuun kun takana on jo 2 ryhmää odottamassa.

Ei tietenkään, eihän naisia tarvi kuunnella. Varsinkaan tollasia nuorempia. Hah, mitä ne muka tästä lajista tietää…
Että löytyy sitä asenne-ongelmaa toista sukupuolta kohtaan myös teistä miehistä!
Joten hyväksytään tilanne että näitä on ja tulee olemaan, kaikissa kategorioissa.
Mutta ei anneta sen häiritä omaa peliämme, ainakaan liikaa.