Re: Suostumus keskusrekisterin tietojen luovuttamiseen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSuostumus keskusrekisterin tietojen luovuttamiseenRe: Suostumus keskusrekisterin tietojen luovuttamiseen

#358481 Ilmoita asiaton viesti

Tämä nyt ei liity vain golf-liiton keskusrekisteriin, mutta mikäli sinulla on merkittävissä määrin varallisuutta tai olet sukusi, työnantajasi tai jonkun muun syyn takia mielenkiintoinen kohde rikollisille (sinä tai perheesi), kannattaa perehtyä tietojesi suojaamiseen ja profiilisi salaamiseen. Joku fixu aiemmin tässä ketjussa rinnasti tämän rikolliseen toimintaan, mutta eiköhän (ihan aikuisten oikeesti) asia ole toisinpäin.

Elämme lintukodossa, mutta valitettavasti tilanne muuttuu myös täällä Suomessa. Tsekatkaa vaikka referenssiksi Ruåtsin tilannetta viimeisen muutaman vuoden ajalta. Julkisuuteen erilaiset ’julkkiksiin’ liittyvät kiristykset ja uhkailut eivät kovinkaan usein päädy, mutta se ei tarkoita etteikö niitä tapahdu. Suomestakin löytyy muutama lafka, jotka tarjoavat palveluja tietojesi suojaamisessa.

Useimmille meistä (onneksi) ei välttämättä vielä arkipäivää, mutta on helpompaa olla antamatta lupaa tietojensa keräämiseen paikkaan, josta ne on suhteellisen helppo löytää ja jonka suojaustaso on surkea tai tuntematon, kuin yrittää jälkikäteen poistaa tietojaan.

Pitäisin kuitenkin vielä golffia olennaisempana riskinä meitä, joilla on esim. metsästysaseita tai järeitä käsiaseita halussamme. Siis suunitelmallisen murron kannalta 🙂