Re: Suoran lyönnin kirous - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluAjatuksia TGM:staRe: Suoran lyönnin kirous

#239574 Ilmoita asiaton viesti
ts

Scoop kirjoitti: (24.5.2007 11:05:53)

Paksupekka kirjoitti: (24.5.2007 10:32:53)[
Kun lapa kulkee osumahetkellä poikki tuon kohdelinjan (kumpaan suuntaan tahansa), niin ajoituksen ei tarvitse olla läheskään niin tarkka.

Ymmärrän kyllä sen, ettei ole mitään järkeä yrittää swingata kohdelinjan suuntaisesti (siis kuljettaa lapaa ao. linjaa pitkin dsw:n alusta saattoon) – niinkuin jotkut todella yrittävät ehkä tehdäkin – mutta sitä en ymmärrä, miksi eri tavoin kohdelinjan poikki kulkeva lavan kulkureitti olisi vähemmän altis virheille kuin joku toinen. Eli (ks. onneton kuva alla – en löytänyt parempaa), miksi reitti A (normaali kohteensuuntainen swingi, jonka todennäköisin kierre on lievä draw) on alttiimpi virheille, kuin B (fade) tai C (draw)? Vai puhunko mä koko ajan ihan muita juttuja, hä?

[[/IMG]

Koko tää asia liittyy pirun tiiviisti tuohon voiman vapautuksen suuntaan, eli mihin suuntaan mailalle on edullisinta kulkea (enerkiataloutta nääs..) Suppeana alas jotta päästään kovaan kiertonopeuteen vartalosta ja saadaan rannekulmat säilymään. Kova tulitus läpi osuman mahdollisimman laajaksi. Siinä vaan ei ole silloin mitään suoraa. Sitä vaan ei kukaan usko, kuinka paljon selän taakse lavan pitää pudota, että sieltä oikeesti voi tulittaa täysillä kiertäen läpi. Juu… eikä näy normaalissa viteokuvassa se…tai ei ainakaan osata katsoa