28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
#213955 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (28.3.2012 11:44:56)

fukke diise saisse kirjoitti: (28.3.2012 6:23:14)
[
Ainoa oikea korjaus on sellainen, jossa krossaus/release viivytetään alkamaan kokonaan osuman jälkeen (tosin kun sitä viivytetään, niin sitten sitä on myös alkamisensa jälkeen nopeutettava, muuten katkeaa kädet). Tämä onnistuu RR-työllä, tosin jättää lavan auki, mutta silloin apuun tulee lavan sulkeminen (siis tuominen square osumathetkelle) pelkästään vasemman kämmenselän painamisella maata kohti (siis ranteen kupertaminen). Nyt mennään jo liian lähelle siikrettiä. Terve!!!

Niinpä. Eli supinaation sulkeva vaikutus korvataankin palmaariflexiolla, joka samalla asettaa rajat sille paljonko lapa voi sulkeutua ja vasen käsivarsi kiertyä.

Niin ja mutkia matkalla… jeps… ei mitään hajua tuleeko tuosta kuvissa lyövästä nuoresta neidistä koskaan peluria, mutta perusliike ainakin antaa mahdollisuuden lähteä itse peliä opettelemaan. Ensimmäinen 10% on siis kasassa 😉 Positiivista on se, että tuon 10% oppimiseen ei tarvitse käyttää 90% ajasta vaan sen voi käyttää muuhun.

Jo joitakin kertoja olen törmännyt ts:n käsitteeseen ’pelin opettaminen’. Varmaan olet sen jossakin kertonut, mitä se tarkalleen tarkoittaa, mutta minulta se on mennyt ohi. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä sinä ’pelin opettamisella’ tarkoitat. Sen olen kyllä tajunnut, että se on laajempi käsite kuin pelkkä tekniikka. Mutta mitä se on muuta?