28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista
#213920 Ilmoita asiaton viesti

fukke diise saisse kirjoitti: (26.3.2012 18:57:10)

Ron Obvious kirjoitti: (26.3.2012 18:31:23)

fukke diise saisse kirjoitti: (26.3.2012 18:01:22)

Eikä ole moni muukaan, vrt. se uusin ruotsalainen Carolina Hedwall. Kyllähän fyysisestä kunnosta ja henkisistä ominaisuuksista on hyötyä monella elämän alueella, pystyy esimerkiksi kääntämään ostoskärryyjä ahtailla parkkipaikoille, mutta se ei ole golfin clue. Eikä Marvailan talenttiseminaareilla saa aikaan muuta kuin kustannuksia. Sitten joku ruotsalainen ’bästa kamrad’ hajoittaa Suomen ykköspelaajien kanssa samaan suuntaan katselmista ja on muutenkin oikein mukava veikko. No oma palli on turvattu, kun ei aiheuta konflikteja.

Aika rajua tekstiä, enkä omalta osaltani pysty väittämään vastaankaan. Mutta kysynkin, mistä nähdäksesi johtuu, että liiton resursseja kohdennetaan väärin ja toimissa on epäpätevää porukkaa? Ja mitä asialle pitäis tehdä? Ja kellä on mahdollisuudet se tehdä?

Ei vika sinällään ole Golfliiton. Niin kauan kun ei oikeesti tiedetä, mikä vie valmentautumista eteenpäin ei kannata tehdä mitään, koska väärin tekeminen aiheuttaa enemmän hallaa. Monissa maissa on niin pienet valmennusresurssit, ettei siellä pystytä tekemään niin paljon vahinkoa kuin Suomessa, jossa on todella hyvä järjestelmä ja ensiluokkaiset resurssit ’väärinvalmentautumiseen’.

Ongelma on maailmanlaajuinen. Kaikki valmennus- ja koulutusohjelmat pitäisi kieltää lailla, ennen kuin on saatu selvyys siitä, mikä oli Ben Hoganin salaisuus. Harvey Pennick tajusi tämän ongelman olemassaolon, vaikkei sitä suoranaisesti Beniin liittänytkään. Molemmat kuopattu, paska juttu.

Fukke on erinomaisen oikeassa sanoessaan aiemmin, että Suomessa on todella hyvä ’järjestelmä väärinvalmentautumiseen’. Tilanne on kuitenkin niin, että liitossa uskotaan, että heidän järjestelmänsä tuottaa huippupelaajia eli kyseessä on oikeinvalmentamisen mekka. Pelaajat siis syntyvät liitossa, ei suinkaan seuroissa. Tämän vuoksi panostusta liiton suuntaan on entisestään nostettava ja siksi teidän vääräuskoisten on syytä lopettaa liiton parjaaminen ja vaiettava!