28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
#213896 Ilmoita asiaton viesti

Suomen Golfliitto on jo useita vuosia pyrkinyt suurilla panostuksilla viemään kilpagolfia maassamme eteen päin. Vuosittain kerättävästä jäsenmaksusta suuri osa käytetään kilpagolfiin (pitkälti toista miljoonaa) ja sen kehittämiseen. Mikko Ilonen on vaihtanut statuksensa ammattilaiseksi vuonna 2001 eli hän ei liiton kasvaneiden resurssien (jäsenmäärän kasvu) tai kilpagolfin panostuksesta päässyt ikinä hyötymään.

Kysynkin nyt, että miksi ei suurempaa keskustelua tästä aiheesta käydä? Itse en haluaisi olla pakkojäsenyydessä Suomen Golfliittoon ja näin tukea liiton erittäin huonoilla tuloksilla toimivaa kilpagolforganisaatiota. Liitossa on yksi sun toinen päälikkö vastaamassa siitä ja tästä mutta missä tulokset?

Näihin kysymyksiin voidaan vasta-argumentteina esittää Samoojan ja Granbergin nousu huipulle osittain liiton tuen avulla. Pitää kuitenkin nyt suhteuttaa tulokset panostuksiin eli useana vuotena yli miljoona euroa kilpagolfiin (välillisesti ja suoraan) ja sillä on saatu kaksi Aasian Tour pelaajaa. Minulla ei ole valitettavasti menneiden vuosien tilinpäätöksiä saatavilla, niin en kokonaispanostuksia viimeisiltä vuosilta voi laskea mutta suuruusluokka on kuitenkin oikein.