Re: Suomalaisten diskaukset - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista
#199864 Ilmoita asiaton viesti
ts

Golfinn kirjoitti: (26.9.2014 20:38:03)
Ei ole tapana valehdella, niin kun sulla (esim konsultointi Golfpisteelle josta jait verekseltaan kiinni). Taa(kin) forum on taynna todisteita sun kirjoittelusta tanakin kesana. Aamusta iltaan. Mut ihan oikeesti Tapsa, aiwan sama. Sa elat niin omissa maailmoissas sun ammattis kanssa, etta ei tallasessa ’keskustelussa’ ole mitaan jarkea. Vetaa vaan taman forum tasoa entista alemmas. Siirrytaan muihin aiheisiin!

Nyt tää menee jo todella paksuksi. Sä valehtelet ja puhut asioista mistä et tiedä mitään, kuten esim mun duuneista ja mitä ne pitää sisällään, kuten esim pirun paljon koneella tehtäviä töitä opetuksen rinnalla, sekä muuta hallinnollista ihan liian kanssa. Sellaista 12-14 tunnin päivää läpi vuoden. Ei todellakaan anna kuvaa kovin järkevästä moinen.

Toisekseen, en ole valehdellut pätkääkään myös foorumia koskevista asioista, mutta pyynnöistäni huolimatta SS ei tuota viestiään poistanut eikä korjannut. Olen toki sopinut taustalla että en tuota enempää kommentoi, mutta en silti paskapuheitakaan aio sulattaa sen osalta.

Enkä valehtele siinäkään, että olen näistä viesteistäsi asiattoman nappia painanut ja on suoranainen ihme ja ryhdittömyyden osoitus jos vielä kohta pääset moista valhetta ja panettelua jatkamaan.