5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluSuomalainen golf / olympialaiset – gallupRe: Suomalainen golf / olympialaiset – gallup

#214693 Ilmoita asiaton viesti

pentti hirsjärvi kirjoitti: (8.3.2012 18:22:53)
Taitaa olla lottovoitto ja podium paikka todennäköisempiä kuin saada liitosta vastaus heidän organisaatiotaan koskeviin kysymyksiini. Julistetaan tiedot salaisiksi kuten täällä Suomessa tapana on. Onkohan täällä teillä asiantuntiljoilla tietoa kuinka edustajat meiltä O-kisoihin valitaan vai onko sekin kenties salaista tietoa? Viimeisenä tiedon kriteeristä saavat todennäköisesti pelaajat, jos edes saavat.

Se taitaa mennä jotenkin niin, että maailmanlistojen kärkipelaajista joku määrä ja loput sitten jonkinlaisten maakohtaisten kiintiöiden mukaan. Toivottavasti suomalaiset eivät ole samanlaisia kuin kenialaiset hiihtäjät talvikisoissa, vaan joku nousisi oikeasti pelaajaksi ja kykenisi jonkinlaiseen tuloksentekoonkin. Voin olla väärässäkin tämän valinnan suhteen, mutta en viitsi tarkistaa.

Pidän kuitenkin olympiaprojektia jollakin tavalla naurettavana, mikäli sen puitteissa amatöörejä leiritetään runsain joukoin etelässä. Mahdolliset kisapaikat tulevat saamaan ammattipelaajat, jotka harjoittelevat muutenkin niin paljon kuin pystyvät. Kuten tuolla toisessa ketjussa mainitsin, niin pelkään projektista muodostuvan liiton toimihenkilöiden ja valmentajien matkailukerhon, joka nielee valtavat resurssit ja me maksamme. On mielenkiintoista nähdä liiton kokonaisbudjetin kasvu tulevina vuosina ja se miten se palvelee tavallista jäsentä ja pelaajaa. Viimeksimainitut muodostavat kuitenkin 99,9% liiton jäsenseurojen jäsenistä.