Re: Sumo Square recall – OT-osuus - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Sumo Square recall – OT-osuus

#319348 Ilmoita asiaton viesti

shanny kirjoitti: (20.3.2007 15:50:00)
Chad Campbell switched to a Nike Sumo2 driver for the final two rounds of the Arnold Palmer Invitational and saw immediate improvement with his driving accuracy. In the third round he hit 14 of 14 fairways and he was 12 of 14 the following day.

Reilusti lisää alakierrettä draiveihin, niin sillä ne sivuheitot vähenee, mutta niin vähenee pituuskin. Mailojen ja varsien ominaisuuksien kanssa tasapainoillaan pituuden ja tarkkuuden kanssa. Pääsääntöisesti toista on vähennettävä, jotta toista voi lisätä. Mikä on kullekin paras varsi ja lapayhdistelmä ja paras kompromissi, selviää vasta aika pitkän testailun tuloksena.

Hiljaa lyöville tuo Sumo voi ollakin loistava maila pituuden lisäämiseksi juuri lisääntyvän alakierteen johdosta. Samaan päästään kyllä yleensä suuremmalla loftilla.

Se, että lavan kimmo-ominaisuudet eivät vastaa määräyksiä, ei tarkoita sitä, että mailalla voi lyödä ’liian pitkälle’. Ne ovat kaksi eri asiaa. Hyvin paljon pituuteen vaikuttaa mm. alakierteen määrä ja jos sitä on liikaa, niin pallo ei lennä pitkälle.