28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Stiffistä regu-varteen

#321087 Ilmoita asiaton viesti

Jäsen XXL kirjoitti: (1.1.2007 16:39:18)

Jyrkkä Draw kirjoitti: (1.1.2007 13:35:16)

Sitäpaitsi epäilen, notta selvittyään XL kyllä peruu puheensa ja syyttää epäonnekkaita rulleja, kuten normaalisti.

Satans kun joutuu huomenna ajamaan autolla keskiseen Suomeen, notta kyllä tässä joutuu väkisten päätänsä selvittelemään. Kaksi keskiolutta olen itselleni suonut.

Olen koittanut muistella, notta koska olen huonoja rulleja syytellyt. Päin vastoin: olen aikoinani Niitväljassa esitellyt pätevän rullilyönnin. Sen nimi on Voima-Toppi. Löin sellaisen lyhyen parkolmosen rullimalla teeltä lipulle. Kaverit siinä räkättelivät kun pallo vilisti 20 cm korkeilla kahden metrin pompuilla lujaa vauhtia perille asti. Mutta kyllä hymy hyytyi kun puttasin birkkuputin sisään.

Kebaxille varoituksen sana: JD yrittää ottaa henkistä yliotetta vieraistaan Wiurilassa heti kassalla. Minullekin oli bookattu lähtöaika nimellä Spede! No vähän lievitti, kun se soitti ja sanoi myöhästyvänsä, kun autosta meni vanne paskaksi ja ilmat renkaasta. Meri-Teijon kohdalla!!! Hähähähähää..!

Tuollainen loiventeminen on näpertelyä mutta en ole varmaan paras puhuja, koska eilen tuli mentyä nukkumaan 11 maissa. 7 aikaan ammuin raketeista puolet, jolloin tyttäreni totesi totisena, notta ei iskä ammu enää. Perkeleen railakasta juhlanviettoa.

Olen valmis myöntämään osittain väärän todistukseni rulleistasi. Tai ainakin selkeän liioittelun. Tai mitäs tässä; paskapuhetta se oli.

No oikeastaan sen Speden keksi se kädäri, kun en heti muistanut nimeä. Mutta toisaalta myönnän, notta ei minulla ollut kiire sitä korjaamaankaan. Oikeastaan alkoi samantien kutkuttamaan tilanne maksutiskillä. Sinnehän minä yritin, vaatehyllyn taakse, lujaa kiirehtiä, kunnes osuin siihen kiveen. Se jäi ihmetyttämään, kun nyt raa’asta psyykaamisesta puhutaan, notta miten Sinä tiesit niin tarkkaan sen kiven sijainnin ennekuin ehdin kertoa?