Re: St Laurencen ravintolalapalvelut - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSt Laurencen ravintolalapalvelutRe: St Laurencen ravintolalapalvelut

#369396 Ilmoita asiaton viesti

Moi!

Voin yhtyä täysin Hamletin tavoin tuohon St.Laurencen ravintolahlökunnan käytökseen ja koko ravintolan touhuun. Pelasin Lohjalla 5 vuotta tätä kautta ennen ja nykyistä edeltävä ravintoloitsija osasi silloin hommansa ja piti asiakkaat tyytyväisinä ja oli hauskaa kierroksen jälkeenkin istua olusella.

Nyt kun ravintoloitsija vaihtui, tilanne muuttui täysin. Tuntuu siltä, että sinne oli nyt perustettu ainoastaan lounasravintola, jossa kaikki voivat nauttia ne samat lihapullat ja muusin kuin lähimmällä Shellillä. Oli pakko vaihtaa seuraa jo pelkästään sen takia. Olen maksanut pelioikeuteni sen vuoksi, että saan pelata tietenkin golfia, mutta myös sen takia, että saan palvelua kierroksen jälkeenkin ja jotain erikoista, enkä maksa itseäni kipeäksi samoin tavoin kun Hamlet. Vielä sekin tässä kaikessa ottaa pannuun, kun portit alueelle suljetaan ravintolan toimesta välillä yhdeksältä, välillä kymmeneltä jne. Kuulin myös, että keskellä kaunista kesää, ravintola sulki ovensa klo 19 yht’ äkkiä, koska tuli yllättävä sairaustapaus. No eihän sairastumiselle voi mitään, mutta pyöriikö ravintola yhden ihmisen voimalla?????

Moni kavereistani pelaa edelleen Lohjalla, mutta osa on harkinnut vakavasti sieltä pois lähtöä, ainoastaan huonon ravintolan ja muiden palveluiden takia.

Myös tuo veden tarjoaminen ilmaiseksi Pyhän Laurin majalla on totta, elikkäs sitä ei sieltä saa, muuta kuin OSTAMALLA pullotettua vettä. Kunnon golfkentällä vesipuoli on sentään ILMAISTA. Ei tarvitse kauas mennä Lohjalta, kun löytyy jo golfkenttä, jossa palvelut toimii ( Nordcenter ). Tämä Lohjankin ravintoloitsija voisi käydä siellä hieman opiskelemassa ja tutustumassa mitenkä ravintolan henkilökunta ja muut palvelevat osakkaita ja vieraspelaajia.