Re: Sports Coach GPS -simulaattori - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetSports Coach GPS -simulaattoriRe: Sports Coach GPS -simulaattori

#302257 Ilmoita asiaton viesti

Rauski kirjoitti: (4.1.2016 23:52:45)

-Hippo- kirjoitti: (1.1.2016 14:48:44)

Rauski kirjoitti: (1.1.2016 12:24:28)

-Hippo- kirjoitti: (1.1.2016 10:49:59)
Mitä suomalaisia kenttiä noissa on? Rangea on tullut muutaman kerran lyötyä, mutta nyt olisi tarkoitus ekaa kertaa pelata joku kenttä (HLR Konala). Kiva olisi jos se olisi jo entuudestaan tuttu.

Peuramaa Porkkala, Linna Golf ja vielä tekemätön Draivin golf clubin kenttä. Porkkalaa paljon pelanneena sanoisin että sitä on vähän vaikea tunnistaa Porkkalaksi, Linna golf on aika OK, Draivin olisi kiva kenttä ihan oikeasti. Suosittelen siis LInna golfia. Voihan niitä olla muitakin muttei meidän versiossa.

Tattis. Te olette sen verran pelanneet sekä Porkkalaa että simulaattoria, että varauksetta uskon arvion 🙂 Porkkala on varsin tuttu kenttä, Linna hieman vähemmän. Olen minä sen muutaman kerran pelannut ja kyllä ne väylät varmaan muistaa kunhan kuvaa hetken pällistelee. Ja pitää kuitenkin muistaa että kyseessä kuitenkin on ainoastaan hemmetin iso videopeli, sen vakavammasta asiasta ei ole kyse.

Kävitkö pelaamassa, miltä vaikutti?

Joo käytiin. Pelattiin ensin Linna, sitten aloittettiin Porkkalaa ja kakkosväylältä kun en vieläkään sitä tunnistanut (ihan kuten tosiaan sanoit), aloitettiin uudelleen Linna ja pelattiin se toistamiseen.

Ihan hieno videopeli joka etäisesti muistuttaa golfia. Itse en niinkään ole videopelien ystävä, joten en niin paljon innostunut että haluaisin uudelleen.